Mehmet Sekmen resmen aday

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 19.12.2018 16:30:00
İkinci kez Başkan Adayı gösterilen Mehmet Sekmen, dilekçesini Mehmet Emin Öz’e teslim etti.
Mehmet Sekmen resmen aday

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM 

 

AK Parti’de ikinci kez Belediye Başkan Adayı gösterilen Mehmet Sekmen, parti binasında düzenlenen basın toplantısının ardından dilekçesini Mehmet Emin Öz’e teslim etti.

 

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti’nin Erzurum’da yeniden aday gösterdiği mevcut Başkan Mehmet Sekmen, adaylık dilekçesini İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e teslim etti. İl Başkanlığında yapılan basın toplantısı ile resmen aday olan Mehmet Sekmen, ‘‘ Erzurum için yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’’ dedi. 

 

İL BAŞKANI ÖZ: SEÇİMLERDE HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

 

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Yönetim Kurulu üyesi ve Basın ve Halkla ilişkiler sorumlusu Metin Barlak, Gençlik Kolları Başkanı Erdoğan Dönmez ve Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik’in hazır bulunduğu toplantıda ilk konuşmayı yapan İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Erzurum’da yeniden kazanması için hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Öz “Şuan ki dönem Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen tekrardan müracaatta bulunuyor. Hem partimize, hem şehrimize, hem ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Erzurum eskiden beri değer verilen bir şehir oldu hep. Her zaman Erzurum’un değeri seçim dönemlerinde oldukça dikkate alınmıştır. Bu seçimde de bundan önce olduğu gibi iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum.Partimiz genel seçimlerde 300 bin oy, son yerel seçimlerde ise 200 binin üzerinde oy almıştır. Sayın Başkanımız Mehmet Sekmen’e adaylığının partimize ve Erzurum’a hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerde hep birlikte partimizin başarısı için çalışacağız’’ dedi.

 

 

 

MEHMET SEKMEN: ERZURUM YİNE AK PARTİ’NİN YANINDA OLACAKTIR

 

Daha sonra açıklamalarda bulunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başka Adayı Mehmet Sekmen, Erzurumluların seçimlerde kendilerinden desteklerini esirgemeyeceklerini ifade etti. Sekmeni, “Önümüzde ki süreçte yapılacak yerel seçimler de partimiz şahsımızı yeniden aday gösterdi. Ülkemiz bir asra yakın bir süreçte seçimlerle yöneticilerini seçiyor. Her seçim dönemi bir önceki ne göre daha demokratik oluyor. Bu seçim dönemi bizim için oldukça önemli, çünkü bir önce ki dönem bir sistem değişikliği oldu. Bugüne kadar olduğu gibi yine Erzurum yine AK Parti’nin yanında olacaktır. MHP bazı şehirlerde aday göstermedi. Buradan başta Devlet Bahçeli olmak üzere tüm yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Allah bu seçimleri hayırlı uğurlu etsin’’ dedi.

 

‘‘YAPTIĞIMIZ HİZMETLER YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR’’

 

Sekmen, açıklamalarına şöyle devam etti: ‘‘Belediyeler olarak şehirlerimizin modern şehirler yapmak için katkı sağlanıyor. Biz sadece AK Partililerin değil tüm partilere gönül veren vatandaşlarımızın oylarına sahibiz. Erzurum için yaptığımız hizmetler yapacaklarımızın teminatıdır. İnanıyoruz ki halkımız bizlerden desteklerini esirgemeyecektir. Bugün partimize aday müracaatına geldim. Buradan müracaatımızı yapıyorum ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Yapılan açıklamaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen adaylık dilekçesini İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e teslim etti.     

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler