Mehmet Sekmen'den iddialı açıklamalar!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 03.12.2013 22:45:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, “İnşallah böyle bir dönemde, hükümetimizin de desteğiyle beklenmedik hem belediye hizmetleri hem de gönül hizmetleri yapacağız. Bunun için tecrübeli döneme giriyoruz” dedi.
 
''GÜZEL HİZMETLER SUNACAĞIZ'' 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti Grup Toplantısı’nda ErzurumBüyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Sekmen, yaptığı açıklamada, Erzurum‘a hayırlı olması temennisinde bulunarak, kentte yöre insanlarıyla beraber güzel hizmetler sunacaklarını söyledi.
 
''İYİ BİR BELEDİYECİYİZ''
El birliği, gönül birliğiyle güzel çalışmalar yapacaklarını ifade eden Sekmen, şunları kaydetti: “Gençlik yıllarımızdan beri yerel hizmetlerle uğraşıyoruz. İnşallah bu dönemde de Erzurum‘umuza büyükşehirde, bütün il sınırlarında çok güzel hizmetler sunmanın gayreti içerisinde olacağız. İyi bir belediyeciyiz. Mevzuatı iyi biliyoruz çok zor dönemlerde bu görevleri yaptık. İnşallah böyle bir dönemde, hükümetimizin de desteğiyle beklenmedik hem belediye hizmetleri hem de gönül hizmetleri yapacağız. Bunun için tecrübeli döneme giriyoruz. Yaptığımız hizmetler inşallah yapacağımız hizmetlerin teminatı olacaktır. Bütün hemşehrilerime kucak dolusu selamlarımı sunuyorum.”
 
CUMARTESİ GÜNÜ ERZURUMA GELİYOR 
Cumartesi günü Erzurum‘a geleceğini belirten Sekmen, “Biz iyi bir belediyeciyiz. İnşallah bunu orada görme imkanı olacak zamanla. Daha önce hizmet yaptığımız yerler belli” şeklinde konuştu. Sekmen, şöyle devam etti: “Bir görev bekliyordum ama Erzurum yoktu gündemimde. Biz oralıyız. ‘Doğduğun yere bu tecrübelerini aktar’ dediler. Biz de inşallah bunu hep beraber aktaracağız. Tabii belediyeci arkadaşlarımızın bıraktığı yerden biz devam edeceğiz. Onların deneyimlerinden, tecrübelerinden istifade edeceğiz. Ak Parti yerel hizmetlerde çok başarılı hizmetler sunuyor, tüm Türkiye‘de. İnşallah bu hizmetleri orada devam edecek.” 
Etiketler : Erzurum, aday, belediye, patri,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • 04.12.2013 07:12:57

    Aslin nereli memet sekmen erzurumdsn sana oy yok .eger erzurum dadaslarinda biraz gurur ve vicdan varsa.biz bizim memleketli olmsyan birini secmeyiz.

  • kerem cem 04.12.2013 01:12:03

    Yorumunuzu Buraya Yazabilirsiniz !

En Son Haberler