Mehmet Sekmen'e sevgi seli

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 07.12.2013 15:05:00

Soner İSTANBULLU'nun haberi... 
 
RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Sekmen’in Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez geldiği Erzurum’da düzenlenen karşılama töreninde izdiham yaşandı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği karşılama töreninde Milletvekili Adnan Yılmaz ezilme tehlikesi yaşadı. 
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, bugün beraberinde Sağlık eski Bakanı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum milletvekilleri Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu, Fazilet Dağcı Çığlık, Muhyettin Aksak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İl Başkanı Murat Kılıç ile birlikte uçakla Erzurum’a geldi. Havalimanında partililerin yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Sekmen ve milletvekilleri, yaşanan izdiham nedeniyle zor anlar yaşadı.
 
"GÖNÜL BİRLİĞİ YAPMAYA GELDİK"
Milletvekili Adnan Yılmaz izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi yaşarken, partililer başkan adayı Sekmen’e yoğun sevgi gösterisinde bulundular. Havalimanı VIP salonundan güçlükle dışarı çıkabilen Sekmen ve milletvekilleri, daha sonra seçim otobüsüne binerek kent merkezine hareket ettiler. Sekmen AK parti İl Başkanlığı önünde ise, kendisini karşılamaya gelen partililere hitaben konuşma yaptı. Sekmen, "Biz Erzurum'a gönül birliği yapmaya geldik. Bayrağı devraldıktan sonra Erzurum  ve Erzurumlulacra hak ettiği değerleri verip hizmetlere devam edeceğiz.  Yeni projeler ve devam eden projeleri sonlandırıp Erzurum'a yeni yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. lYeni belediyeler yasası ile sadece ilde değil en ücra köşelerde de belediyenin hizmetlerini sürdürüceğiz" dedi. 

 
 
Foto Galeri
Etiketler : Erzurum, Aday, ithal, karşılama,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • dadas25 07.12.2013 10:12:21

    Erzurum il teskilatinda adam varmiki bingolde oldugu gibi istifa etsinler utanmadan birde pesinde yalakalik yapsinlar asli belli olmayan birini kabullensinler bumu erzurum sevgisi bende zamaninda oy verdim ama artik tepki zamani insani koyun yerine koydular alin erzurum ben ne dersem o yesenizde bu yemesenizde ayip artik erzurum gozunu ac isvicreden getirdi kadini burdan vekil yapti kime faydasi var kac kez burda gorduk artik ithal birileri yonetmesin bizim memleketten ibrahim hakki hz haci salih efendiler cikti hicmi adam kalmadi da asli ardesene gurcistana dayanan bir adami bize layik gordu simdi bu duruma sessiz kalip bu adami basimiza getirirsek yaziklar olsun bize yaziklar olsun erzuruma.....

  • Ayhan 07.12.2013 04:12:27

    Şu Murat Kılıç'ın yerinde olsam 1 ay sokağa çıkmam...Genel Başkanı onu hiçe saydı, o hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Biraz Bingöl İl Teşkilatını örnek alın.

  • Erzurum 07.12.2013 04:12:01

    Bu Erzurum herşeyİ hakediyor. Başta da AK parti il teşkilatı...

En Son Haberler