MHP Adayı Ertürk Çimen esnaftan destek istedi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 20.04.2015 17:24:00
MHP Milletvekili Adayları Ertürk Çimen ve Gökhan Arslan,seçmenle bir araya geldi.
MHP Adayı Ertürk Çimen esnaftan destek istedi

RADARHABER / ERZURUM
MHP Milletvekili Adayları Ertürk Çimen ve Gökhan Arslan Şükrüpaşı semtinde esnaf ziyaretinde bulundu, seçmenle bir araya geldi. 7 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesi seçim çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Gökhan Arslan bugün Şükrüpaşa semtinde esnaf ziyaretinde bulundu, esnafın sorunlarını dinledi.Vatandaşların yakın ilgisini gören MHP adayları, 7 Haziran seçimlerinde destek istediler.
MHP Milletvekili adayı Ertürk Çimen, mübarek üç aylara bugün itibariyle girildiğini hatırlatarak, “Bu aylar, milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği, aynı duygu ve maneviyatı paylaşan gönüllerin bir araya geldiği çok özel günlerdir. Hayatımıza huzur ve canlılık kazandıracak olan bu mübarek ay ve geceler, ailemize, ülkemize, milletimize ve Allah'a karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatıyor. Ülkenin birliği ve bütünlüğü için dualar ederek, kardeşliğimizi kuvvetlendirmeli, hoşgörü, sevgi ve saygıyı elden bırakmamalıyız. Bu güzel gün vesilesi ile tüm Müslüman kardeşlerimin mübarek üç aylarını tebrik ediyor ve Ramazan ayına huzur ve mutlulukla kavuşmayı yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”dedi.
 
Etiketler : Erzurum, paşa, esnaf, çimen,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • MHP 20.04.2015 08:04:40

    Ertürk bey inşallah sizide meclise göndereceğiz. biraz akıllı bir politika ile mhp iki vekil rahat çıkarır. Allah yolunuzu açık etsin

  • Ahmet 20.04.2015 07:04:16

    Ertürk bey oyum sizin. inşallah sizi mecliste görmek nasip olacak. çıktığınız bu yolda allah yardımcınız olsun

En Son Haberler