MHP heyeti ilçelerde

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 16.06.2013 01:59:00
Erzurum’a gelen MHP heyeti çalışmalarını Köprüköy ve Horasan’da da sürdürdü.
MHP heyeti ilçelerde

RADARHABER / ERZURUM 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 22 Haziran’da gerçekleştireceği “Birlik” mitingi öncesi Erzurum’a gelen MHP heyeti çalışmalarını Köprüköy ve Horasan’da da sürdürdü. 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya ve Antalya Milletvekili Mehmet Günal’ı Köprüköy ve Horasan’da ilçe merkezi girişinde çok sayıda partili ve vatandaşlarca karşılandı. Parti teşkilatına geçen heyet ilçelerde küçük bir toplantı gerçekleştirdikten sonra esnaf ziyareti yaparak vatandaşın sıkıntılarını dinlediler.
Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, ilçelere gelme amaçlarının hem vatandaşın sorunlarını sıkıntılarını dilemek hem de Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin Erzurum’da gerçekleştirecekleri “Birlik” mitingi öncesi çalışmalar gerçekleştirdiğini, kapı kapı dolaşarak Vatandaşları tek tek mitinglerine davet ettiklerini söyledi.
Antalya Milletvekili Mehmet Günal ise gelecek hafta Erzurum’da gerçekleştireceğimiz miting öncesi vatandaşlarla bir araya gelip, hem onların sıkıntılarını hem de mitingimize davet ettiklerini, gittiklerini her ilçede vatandaşlardan olum yönde tepkiler aldıklarını ifade etti.
Heyet çalışmalarını tamamladıktan sonra Horasan ilçesinden sonra Erzurum merkeze geçti.

Etiketler : mhp, erzurum, ilçe, gezi,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler