SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
MHP İl Başkanı Anatepe iddialı konuştu
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 09.04.2015 09:57:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, “7 Haziran’da Türkiye susacak, Milliyetçi Hareket konuşacak” dedi. Kesin aday listelerinin açıklanmasıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki seçim hazırlıkları da hız kazandı. MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, “Şehrimize, milletimize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olsun” temennisinde bulanarak yaptığı açıklamada, oldukça iddialı konuştu. Anatepe, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından bir dönüm noktası olacağını vurgulayarak, “7 Haziran seçimleri, algı operasyonlarının sona ereceği, insan hak ve hürriyetlerinin yeniden vücut bulacağı, ayrıştırılmaya çalışılan birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin yeniden tesis edilerek perçinleştirileceği bir seçim olacak. Kısaca 7 Haziran’da tüm Türkiye susacak, Milliyetçi Hareket kadroları konuşacak” ifadelerini kullandı.Türkiye’nin son 13 yıldır yokluk, yoksulluk ve mağduriyet edebiyatı üzerinden yönetilmeye çalışıldığını dile getiren Ahmet Anatepe, gelinen noktada mağdur olanın aslında milletin kendisi olduğunun altını çizdi. Anatepe, iki ay sonra yapılacak olan seçimde söz sırasının bu kez millete geleceğini ifade ederek, AKP iktidarlarından ilk hesabın 7 Haziran’da sandıkta sorulacağını belirtti.
AHMET ANATEPE İDDİALI KONUŞTU
Öte yandan MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, uzun bir süre önce başladıkları seçim hazırlıklarına hız verdiklerini de açıkladı. Anatepe, şunları kaydetti: “Adaylarımız belirlendi. Listemiz, her biri birbirinden kıymetli ve bir o kadar da Erzurum sevdalısı isimlerden oluşuyor. Allah’ın izni ve kendinden emin bu kadro ile Erzurum’un dört bir yanına dağılacak, kadirşinas hemşehrilerimizden alacağımız destek ve güçle seçimlerin yapılacağı güne kadar koşturacağız. Milli ve manevi değerlerimizin nasıl istismar edildiğini; yetimin, öksüzün, fakir fukaranın, garibin ve gurebanın hakkının nasıl tarumar edildiğini; tarihe altın harflerle nice destanları birlikte yazdığımız kardeşliğimizin nasıl parçalanmak istendiğini bir bir anlatacağız. Erzurum’un sahipsizliğini, karşı karşıya bulunduğu çaresizliği, esnafının, tüccarının, çiftçisi ve üreticisinin feryat ve figanını cümle aleme duyuracağız. Kısaca MHP kadroları olarak yine biz konuşacağız ama bu kez pir konuşacağız”
En Son Haberler
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.
-
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın anne acısı Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın annesi Fadime Akpunar, hakka yürüdü.
-
"Gönül belediyeciliği şiarımız olmaya devam edecek" Halkın taleplerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Uçar sahadan ayrılmıyor.
-
BBP İl Başkanı Yılmaz'dan 15 Temmuz mesajı Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, anlamlı bir 15 Temmuz mesajı yayımladı.
-
Elmalı’dan ‘‘Terörsüz Türkiye’’ sürecine destek ‘‘Sırf muhalif olmak için muhalefet etmektense, siyaset üstü olan bu sürece destek olmalıyız’’
-
Erzurum AK Gençlik çığ gibi büyüyor AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, üye çalışmaları en fazla olan iller arasına girerek ödül aldı.
-
BBP Lideri Destici Erzurum basını ile buluştu Destici: "Erken seçim olma ihtimalini bugünün şartlarında sıfır görüyorum"
-
BBP Lideri Mustafa Destici Erzurum’a geliyor BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Doğu Anadolu ve Erzurum Çalıştayı”na katılacak.