MHP Lideri Devlet Bahçeli Pasinler'de

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 22.03.2014 09:18:00

RADARHABER / ERZURUM

Mahalli İdareler Seçimleri öncesi seçim çalışmaları kapsamında Erzurum’a gelen Devlet Bahçeli Erzurum’da yapacağı miting öncesi Pasinler ilçesinde coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pasinler’de Başkan Adayı Yahya Savaş’ın seçim koordinasyon merkezinde yaptığı konuşmada 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin önemine değindi. Seçim çalışmaları hakkında konuşan Bahçeli, “Bu seçimler Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi büyük önem arz ediyor. Bu seçimlere 25 parti katılıyor. 1394 seçim çevresinde seçimler yapılacaktır. Partimizin bu seçimde Pasinler’de Belediye Başkan adayımız Yahya Savaş’tır.” dedi.
Bahçeli, “Önceden Erzurum yine Büyükşehirdi ama merkez ilçelerini kapsamaktaydı. Şimdi ise bütün köy ve içlerini kapsamaktadır. Bütün mahallelerimize ve ilçelerimize Büyükşehir Belediye Başkanlarımız eşit hizmet yapmalıdır ki Büyükşehir olduğu anlaşılsın. Erzurum Büyükşehir Adayımız Prof. Dr. Kamil Aydın bey layıkıyla bu görevi yapacaktır. Pasinler’de Yahya Savaş’a vereyim Erzurum’da başka birine vereyim dediniz mi hizmetler bölünür. Onun içindir ki oylarınızın hepsini Milliyetçi Hareket Partisinden yana kullanmanızı istiyorum.” diye konuştu.
Sandıklara sahip çıkılmasını ve oyların çalınmasına fırsat verilmemesini isteyen Devlet Bahçeli, “Sandıklarda hile olmaması için sandık görevlilerinin dikkatli olmasını lazım. Bu seçim Pasinler için önemli olduğu gibi ülke içinde o kadar önemlidir. Oy pusulasında partilerinin en son sırada olduğunu, bu tesadüfü de gönü gözüyle okumak lazım. Oy pusulasında Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin yolsuzluk, rüşvet her türlü alavere dalavere olduğu bir dönemde en sonda ise, bunu gönül gözüyle okuduğunuz da bu aziz millet diyor ki; ümidim en son sensin MHP.” şeklinde konuştu.

Etiketler : Erzurum, MHP, lider, Pasinler,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler