MHP partilileri iftarda buluşturdu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 05.08.2013 16:38:00

RADARHABER / ERZURUM
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine binin üzerinde partili katıldı. Kuran tilaveti ile başlanan iftar programında Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ve İl Başkanı Zekai Kaya, hükümetin özellikle dış politikasını eleştirdiler. MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MYK Üyesi Kamil Aydın, Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdullah Kırmacı, İlçe Başkanları, eski belediye başkanları ve birçok partilinin katıldığı iftar davetinde İl Başkanı Zekai Kaya ve Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, birer konuşma yaptılar
 
KAYA: BİRLİK OLMALIYIZ BİR OLMALIYIZ
Partisince düzenlenen iftar davetinde bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Zekai Kaya, parti içerisinde birlik vurgusuna dikkat çekti. Milliyetçi-Ülkücü hareketi başkalarından ayıran en bariz en mümeyyiz vasfın inançlarındaki samimiyet olduğuna dikkat çeken Kaya, “Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarımız devam ediyor. Geçmiş yıllara nazaran halkın teveccühünün daha fazla olduğunu görüyoruz. Öyle ki artık halkımız uyanışa geçmiş hükümetin hain politikalarına karşı dik durmaktadır. Üç tarafımız denizlerle çevrili olsa da dört yanımız düşmanlarla çevrilidir. Seçimlerde Erzurum’da dahil olmak üzere Türkiye’de hükümete hak ettiği tokatı aziz milletimiz vuracaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.
 
ÖZTÜRK: TÜRK KİMLİĞİ SALDIRILARIN HEDEFİNDEDİR
Siyaset sahnesinde yerini aldığı günden bu yana MHP’yi taşıyan ruhun Türk Milletinin ruhu olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, “MHP; Yalanlardan arınmış ahlak denizinde, her türlü hırsızlık, yolsuzluk, alavere dalavereye savaş açmış, ülküdaşlarımızla yarının Türkiye’sine yürüyen bir ufka sahiptir. MHP; bin yıllık kardeşliğin adıdır. Ülkeyi etnik kimliklere bölenlere karşı, birleştiriciliğin adı huzurun adresidir. Bölenlere ve bölücülüğe karşı duruşun ve duranların adresidir. Şu mübarek günlerde Türkiye aklın, mantığın ve vicdanın almayacağı kadar derinlik ve genişlik kazanmış olaylarla karşı karşıyadır. Düşünce, fikir ve açıklamalarıyla Ramazan’ın manevi atmosferini kirletmeye kadar işi götüren gafiller iftar sofralarında dedikodu yapmakta, gıybette dur durak bilmemektedir. Fitne ve fücur ehlileri bölücülük kazanını kaynatmak, iftira ve ithamlarını yaygınlaştırmak için olağanüstü bir gayret göstermektedir” diye konuştu. 
 
“İNTİKAMCI VE KİNCİ POLİTİKALAR SİVRİLMİŞTİR”

Terör örgütünün hükümeti korkutup, sindirdiğine ve şantajlarıyla her istediğini alabildiğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, “Hükümetin ömrünü bir gün daha uzatabilmek için yapamayacağı veremeyeceği bir şey yoktur. Türk milleti onun bunun sövgüsüne ve suçlamasına terk edilmiştir. Ben sen ayrımı bizden olanlar olmayanlar kutuplaşması uç vermiştir.siyaseti kan davasına çevirenler, insanımızın arasına hendek kazanlar birliğimizi ve kardeşliğimizi baltalamak için olan biten güçleriyle faaldirler” dedi. 

Etiketler : Erzurum, iftar, MHP, Zekai,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler