SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
MHP'li Kaya'dan Bayram kutlaması!
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 06.08.2013 15:30:00 |
MHP İl Başkanı Zekai Kaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
MHP İl Başkanı Zekai Kaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kaya mesajında, “Mükâfatını bizzat Allah’ın vereceği mübarek ramazan ayının sonuna gelmiş bulunmaktayız. İslam Alemi olarak ramazan orucumuzun ve ibadetlerimizin Allah katında kabul bulunmasını niyaz ediyorum” dedi.
"PARTİ OLARAK DOLU DOLU BİR RAMAZAN AYI GEÇİRDİK"
Parti olarak bu yıl dolu dolu bir ramazan ayı geçirdiklerini dile getiren Başkan Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bu mübarek ayda insanlarımızla bir arada olmak adına teravih namazları sonrası şehrimizin muhtelif yerlerinde çay keyfi yapan vatandaşlarımıza eşlik ettik. Dertlerini dinledik, sıkıntılarına ortak olduk. Şehrimizin hemen hemen her semtine yaptığımız ziyaretlerimizin haricinde ilçe merkezlerimize ziyaretlerde bulunduk. Ramazan ayının 2. Günü başlayan vatandaş ziyaretlerimiz dün itibariyle sona ermiştir. Bu faaliyetimize 1000’i aşkın partilimizin katıldığı bir iftar yemeği ile son vermiş bulunmaktayız. Bayramdan sonra Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı olarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Ramazan ayı içerisinde hazırlamış bulunduğumuz Bayram sonrası programlarımız dahilinde her an meydanlarda, vatandaşın yanında olacağız. İl Başkanlığımız yılmadan, yorulmadan ve bıkmadan çalışmaktadır ve çalışmaya da devam edecektir.
"HAL-HATIR SORMALARIMIZ HİÇ EKSİK OLMASIN"
Malumunuz üzere 8 Ağustos Perşembe günü Türk İslam Alemi olarak idrak edeceğimiz Ramazan Bayramımızın 1. Günü. Bu vesile milletimizin, hemşerilerimizin Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum. Ve umuyorum ki bu bayramı; bayram sabahı dadaş usulü demli bir çay, beraberinde su böreği yanında bayram şekeri ile milletçe mutlu ve huzurlu bir şekilde karşılarız. Diliyorum ki, bayram günlerimizde ev ev dolaşıp şeker isteyen çocuklar, o çok farklı bir duyguya sahip olan telaş ve koşuşturmaca, ev gezmeleri, bayram kolonyası ve şekeri ikram edeceğimiz ailemiz, dostlarımız, yakınlarımız, kısa hal hatır sormalarımız hiç eksik olmasın. Milletimizin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun.”
Etiketler :
Erzurum.MHP;bayram,
parti,
En Son Haberler
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.
-
Elmalı: “Türk devlet aklı krizleri fırsata çevirebilir”
Elmalı, Türk devlet aklının krizleri fırsata çevirebileceğini söyledi.
-
Sunar: Palandöken’de Ramazan coşkusu zirvede
Muhammet Sunar, “İftara 5 Kala” etkinliğinde iftarlık ikramında bulundu.
-
Mahmut Başkan, öğrencilerin sahur sofrasında...
Başkan Uçar, sahur için mutfağa geçerek kendi elleriyle menemen hazırladı.
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.





