MHP'li Kaya'dan Bayram kutlaması!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 06.08.2013 15:30:00
MHP İl Başkanı Zekai Kaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
MHP'li Kaya'dan Bayram kutlaması!

RADARHABER / ERZURUM
MHP İl Başkanı Zekai Kaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kaya mesajında, “Mükâfatını bizzat Allah’ın vereceği mübarek ramazan ayının sonuna gelmiş bulunmaktayız. İslam Alemi olarak ramazan orucumuzun ve ibadetlerimizin Allah katında kabul bulunmasını niyaz ediyorum” dedi. 
 
"PARTİ OLARAK DOLU DOLU BİR RAMAZAN AYI GEÇİRDİK"
Parti olarak bu yıl dolu dolu bir ramazan ayı geçirdiklerini dile getiren Başkan Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bu mübarek ayda insanlarımızla bir arada olmak adına teravih namazları sonrası şehrimizin muhtelif yerlerinde çay keyfi yapan vatandaşlarımıza eşlik ettik. Dertlerini dinledik, sıkıntılarına ortak olduk. Şehrimizin hemen hemen her semtine yaptığımız ziyaretlerimizin haricinde ilçe merkezlerimize ziyaretlerde bulunduk. Ramazan ayının 2. Günü başlayan vatandaş ziyaretlerimiz dün itibariyle sona ermiştir. Bu faaliyetimize 1000’i aşkın partilimizin katıldığı bir iftar yemeği ile son vermiş bulunmaktayız. Bayramdan sonra Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı olarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Ramazan ayı içerisinde hazırlamış bulunduğumuz Bayram sonrası programlarımız dahilinde her an meydanlarda, vatandaşın yanında olacağız. İl Başkanlığımız yılmadan, yorulmadan ve bıkmadan çalışmaktadır ve çalışmaya da devam edecektir.
 
"HAL-HATIR SORMALARIMIZ HİÇ EKSİK OLMASIN"
Malumunuz üzere 8 Ağustos Perşembe günü Türk İslam Alemi olarak idrak edeceğimiz Ramazan Bayramımızın 1. Günü. Bu vesile milletimizin, hemşerilerimizin Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum. Ve umuyorum ki bu bayramı; bayram sabahı dadaş usulü demli bir çay, beraberinde su böreği yanında bayram şekeri ile milletçe mutlu ve huzurlu bir şekilde karşılarız. Diliyorum ki, bayram günlerimizde ev ev dolaşıp şeker isteyen çocuklar, o çok farklı bir duyguya sahip olan telaş ve koşuşturmaca, ev gezmeleri, bayram kolonyası ve şekeri ikram edeceğimiz ailemiz, dostlarımız, yakınlarımız, kısa hal hatır sormalarımız hiç eksik olmasın. Milletimizin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun.”
Etiketler : Erzurum.MHP;bayram, parti,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler