MHP'li Kaya'dan çarpıcı açıklamalar!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 24.06.2013 15:57:00
MHP İl Başkanı Zekai Kaya, AK Parti mitingi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda ve suçlamalarda bulundu.
MHP'li Kaya'dan çarpıcı açıklamalar!

RADARHABER / ERZURUM

MHP İl Başkanı Zekai Kaya, hafta sonu yapılan mitingler sonrası yazılı bir açıklama yaptı, AK Parti mitingi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda ve suçlamalarda bulundu. Kaya’nın yaptığı açıklama şöyle:

“PARALARI DA İŞ GÖRMEDİ”

“Değerli basın mensupları; Bildiğiniz üzere hafta sonu Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin katılımıyla Birlik Mitingimizi yaptık. Mitingimiz ülkesini ve milletini seven, bu değerleri için kaygı duyan kişilere umut ışığı olurken, birileri için kara günlerin habercisi olmuştur. Mitingimiz milliyetçiliğin asla ayaklar altına alınamayacağını gösterirken, diğerlerine oyunlarının bozulduğunu hesaplarının tersine döndüğünü göstermiştir. Mitingimize Türk milleti, Türk yurdu, Türk devleti, Türk töresi bozulmaz diyen insanlar kendi imkânlarıyla gelip miting alanını tıka basa doldururken, birilerinin artık paralarının da iş görmediğini gözler önüne sermiştir. Miting alanımızda devlet gücü, belediye imkanları, tehdit ve baskılarla toplanan, bindirilmiş kıtalar değil, elinde ay-yıldızlı bayrak, dilinde "Ne mutlu Türküm diyene" sözü olan Türk milletinin sevdalıları vardı. Miting alanımızda, altın harflerle kazıdığımız şanlı tarihimizi, imralı canisi denen bir aşağılık ucube kılıklı teröristle işbirliği yaparak birliğimizi lime lime doğrasın, milli varlığımızı mahvetsin diye bunca asrı yaşamadık diyenler vardı.Miting alanımızda "Biz bu günlere, Atasına layık olamayanların, ecdadına nankörlük eden, tarihini hiçe sayan, milletinin değerlerini satılık pazar malı gibi gören BOP’çuların, bölücü ve parçalayıcı emellerine kurban edilmek için gelmedik diyenler vardı.

“TARİHİ TÜRKLER YAZAR, OYUNU BOZKURT’LAR BOZAR”

Değerli basın mensupları,

Yapmış olduğumuz Birlik Mitingimiz ile dünya ya Milliyetçiler yenilmeden amaçlarına ulaşamayacaklarının cevabını tekrar vermiş olduk. Bu mitingimiz iktidarın üzerine de kara bir bulut gibi çökmüştür. Cumartesi günü yaptığımız mitingimizi sabote etmek için beleş piknik düzenleyen AKP’liler, insanları piknik alanında unutunca, Pazar günü tam bir fiyaskoyla karşı karşıya kaldılar. İktidar dün akşamdan beri kara kara düşünmekte, insanların düşüncelerini nasıl saptırabileceklerinin hesaplarını yapmaktadır. Farklı farklı sayılarla insanların kafasını karıştıran iktidar yetkililerine, en doğru ağız olan Milliyetçilerin ağzından cevap vermek istiyorum. 22 Haziran Cumartesi günü yapılan Birlik Mitingimize, herhangi bir karşılık beklemeden yüreklerini koyarak katılan kişilerin resmi sayısı, ücretsiz araçlarla ya da mazot paraları karşılanmak suretiyle ellerine tutuşturulan paralarla AKP’nin mitingine katılan insanların sayısından oldukça fazlaydı. Tarih yazmak için Erzurum’a gelen Başbakan, son yılların en az katılımlı mitingini yaparak bir tarih yazmıştır.Unutmasınlar ki; Tarihi Türk’ler yazar, oyunu Bozkurtlar bozar.AKP artık uslanmalı, vatandaşını kandırmaktan vazgeçmelidir. Taraflı yayın organlarında katılım sayısını haddinden fazla abartarak binlerce kişiye hitap ettiklerini beyan etmişler.

“EDEP YAHU”

Ar olsun, biraz hayanız olsun, bir nebzede utanmanız olsun. Miting anına ait tüm detayları gösteren fotomontajsız resimler elimizde mevcuttur. İsteyen tüm yetkili olsun yada olmasın herkese dağıtabiliriz. Bunu kabullenmek zorundalar. Dadaşlar "yar saçların lüle lüle AKP sana güle güle" dedi. İnsanlarımız yapılan oyunların farkına varmıştır. Başbakan artık eskisi gibi gelip insanlarımızı kandırarak gidememiştir. Konuşmasına gezi ile başlayıp, Kılıçdaroğlu ile devam edip, şarkı söyleyerek bitirmiştir. Bizim derdimiz sıkıntımız Kılıçdaroğluna yaptıkları karne değildi ki, gelip burada yazdıkları karneyi okudu. Asıl milletin onlara yazdıkları karne ortadaydı acaba onlar o karneyi iyi okudular mı? Dün akşam itibariyle AKP’nin en başta Erzurum’daki yetkililerini acayip bir korku salmıştır. Yalanlarla da bu işin üstesinden gelemeyeceklerini anlamışlar. Cumartesi günü birlik mesajları veren ülkenizin etrafını kanser gibi saran şer odaklarının yüzsüz yüzlerini anlatan bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin, Erzurum'a ve Dadaşlara vermiş olduğu önemi belirtmek isterim. Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli, adına ve şanına yakışır bir şekilde, yalan söylemeden, iftira atmadan, halkının bütün değerlerini gözeterek, bir lidere yakışacak en güzel şekilde birlik mitingimizi gerçekleştirmiştir. Hiç bir zaman sebebi ve nedeni ne olursa olsun milletine yalan söylemekten kaçınan liderimiz, sadece gerçeklerle insanlarımız aydınlatmaya devam edecektir. 22 Haziran Cumartesi günü mitin alanımızı doldurarak bizleri şereflendiren, insanlarımıza sonsuz teşekküre ediyorum. Birlikteliğimizin bozulmadığını dünyaya tekrar duyuran dadaşlara minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Yalan ve riyanın bulunmadığı mitingimize katılarak vatan hainlerinin korkak yüreklerine korku salan aslan yürekli dadaşlara müteşekkirim. Bizi dinleyen, bize kulak veren, sesimize ses veren kutlu yüreklere selam olsun. Yaradan milletimizin ve vatanımızın yar ve yardımcısı olsun. Yüce Mevlam birliğimiz ve dirliğimizi korusun. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... Zekai KAYA. Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı.” 

Etiketler : MHP, mitin, açıklama, edep,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • gokhan 25.06.2013 03:06:47

    Allah yardımcınız olsun herzaman sızınleyız baskamım

  • muzaffer erkan 25.06.2013 09:06:03

    tüm dadaşları vede büyük başkan kaya yı kutluyorum gurbet illerinde birkezdaha bizlere bu gururlu vede büyük mutluluğu yaşattığınız için herkesi kutluyorum.bunlar alışmış insanları parayla satın almaya ama dadaşım gereken cevabı vermiştir sayın başkanım allah yar ve yardımcınız olsun saygılarımla.

  • Faruk GÖK 25.06.2013 12:06:38

    YUKARIDA AÇIKLANMIŞTIR.DOĞRULR. HELAL OLSUN.TEBRİK EDİYORUM .NE MUTLU TÜRK ÜM DİYENE ...

En Son Haberler