MHP'de Mehmet Coşkun güven tazeledi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 10.12.2014 16:15:00

RADARHABER / ERZURUM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Oltu İlçe Teşkilatı 11. Olağan Kongresi yapıldı. Belediye Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye tek liste halinde giren Mehmet Coşkun yeniden başkanlığa getirildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajının da okunduğu kongreye partililer yoğun ilgi gösterdi. Kongrede bir konuşma yapan MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kamil Aydın, camialarının birlik ve beraberliğine vurgu yaptı.Divan teşekkülünün ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongre gündemi faaliyet raporunun okunmasıyla devam etti.Kongrenin siyasi konuşmalar bölümünde konuşan MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kamil Aydın, gündemi değerlendirdi.
“Bizim iktidar olmak gibi bir saplantımız yok” diyen Aydın “AK Parti iktidarından önce ülkede birlik ve beraberlik vardı. İnsanlarımız farklılıklarıyla birbirlerine yaklaşıyor, şakalaşıyor, alışverişlerine ve dostluklarına devam ediyordu. AK Parti sayesinde bunların hepsini kaybettik. Toplumda hızla bir kutuplaşma, ayrışma ve bölünme yaşanıyor. Kimsenin kimseye tahammülü kalmadı. İnsanımız hızla fakirleşiyor. AK Partili isen sınava gerek yok, işte var aş da var. Değilsen kaderine razı olacaksın. Türkiye’nin geldiği durum maalesef böyledir. İçeride huzursuz, dışarıda itibarsız bir yönetim anlayışını bu ülke daha fazla taşıyamaz.” şeklinde konuştu.
MHP Oltu İlçe Teşkilatı 11. Olağan Kongresine tek liste halinde giren Başkan Mehmet Coşkun ise delegelere yönelik yaptığı teşekkür konuşmasında “Bu iktidarın ülkeyi götürdüğü yeri, herkese anlatmaya çalıştık, çabaladık. 2014 yılında yaşadığımız iki seçim sürecinde de arkadaşlarımızla köy köy dolaşarak insanlarımıza Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu anlattık. Vatandaşlarımız şuan bizim ne kadar haklı olduğumuzu gördü” dedi.Daha sonra geçilen seçimde mevcut başkan Mehmet Coşkun, üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden MHP Oltu İlçe Başkanlığına getirildi.Belediye Sinema Salonunda gerçekleştirilen kongreye; MHP MYK Üyesi Prof.Dr. Kamil Aydın, MHP Erzurum İl Başkan Yardımcısı Erdal Aydan, MHP Olur İlçe Başkanı Hamdi Akın, MHP Şenkaya İlçe Başkanı Şenay Ören, MHP Narman İlçe Başkanı Seyfullah Kılıç, MHP Tortum İlçe Başkanı Aziz Keleş ve partililer katıldı.Bu arada yeniden MHP Oltu İlçe Başkanlığına getirilen Mehmet Coşkun’un yönetim kurulu listesi ise şu isimlerden oluştu; Necmi Edis, Arif Coşkun, Nizamettin Zengin, Baki Parlak, Akın Gürbüz, Mahmut Ürekli, Atalay Özbek, Abdurrahman Akyüz, Nizamettin Akbulut, Metin Köse, Kadir Narşap, Gürbüz Vural, Mehmet Yüce, Halis Polat.İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, MYK Üyesi Prof. Dr.Kamil Aydın’a oltu taşından yapılan Oltu kalesi maketini hediye etti.

Etiketler : Erzurum, Oltu, MHP, güven,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler