MHP'den Yol-İş'e davet ziyareti

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 18.06.2013 12:47:00
MHP heyeti Yol-İş sendikasını ziyaret ederek Erzurum'da yapılacak olan Birlik Mitingine davet etti.
MHP'den Yol-İş'e davet ziyareti

RADARHABER / ERZURUM 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya ve Antalya Milletvekili Doç.Dr.Mehmet Günal Yol-İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Kıyas Daşkaya’yı ziyaret ederek 22 Haziran'da Erzurum'da yapılacak olan Birlik Mitingine davet etti. 
Yol- İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Kıyas Daşkaya yaptığı açıklamada, “İşsizliğin her geçen yıl artıyor ve ne yazık ki bu soruna çözüm bulunamıyoruz. Türkiye’de her geçen yıl işsizlik artıyor. Her yıl bir önceki yıl aratır oldu. İşsizlik aynı derecede devam ediyor. Geçen yıl yoksul olan bu yılda yine aynı yoksul. Sorunlara çözüm bulunmuyor. Aynı şekilde ilimizde de işsizlik artışa geçmiştir. Bölgemizdeki işsizliğin önüne geçilmesi noktasında acilen tedbir alınması gerekir. Erzurum’un da içinde bulunduğu bu bölgede göçün önüne geçebilmek için atılması elzem olan adımlar vardır. Bunlardan en önemlisi de, yeni iş sahalarının açılması ve istihdamın sağlanmasıdır. Yeter ki bir araya gelip, nedenleri hep birlikte sorgulayalım. Hazırlayacağımız yol haritasında herkesin bir katkısı olmalı ki, sonuçtan da medet umabilelim. Aksi takdirde bu sorunu önümüzdeki yıl da, ondan sonraki yıllarda da yaşamaya devam edeceğiz. Erzurum’daki her türlü sorunla el ele, omuz omuza birlikte mücadele edelim” dedi.
Sendika ve sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman iş birliği içerisinde olduklarını belirten Kaya, MHP'nin hiç bir vatandaşa ayrım yapmayan bir siyasi parti olduğunu söyledi.

Etiketler : mhp, siyaset, mitink, davet, sendika,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler