MHP'li Kaya'dan Sekmen'e eleştiri

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 04.02.2014 18:41:00
MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen’i eleştirdi.
MHP'li Kaya'dan Sekmen'e eleştiri

RADARHABER / ERZURUM
MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen’i eleştirdi. Zekai Kaya, “Birbirinden afaki projelerle şehrin yönetimine talip olan Mehmet Sekmen, Erzurum’da umduğunu bulamayacak” dedi. 
Mehmet Sekmen’in İstanbul Kartal’da belediye başkanlığı yaptığı dönemin çok iyi irdelenmesi ve analiz edilmesi gerektiğini vurgulayan MHP İl Başkanı Zekai Kaya, “Kartal Belediyesi’nde kendisinin döneminde yaşanan olayları kimse unutmuş değil. Dava dosyalarına bile konu olmuş bir takım iddiaların muhatabı olan Mehmet Sekmen, arkasında bıraktıklarına bakmadan Erzurum’un önünde ufuklar çizmeye çalışıyor. Bu şehrin insanı ne cahildir, ne de birbirinden uçuk projelere inanacak kadar saftır” diye konuştu.
30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Mehmet Sekmen başta olmak üzere AK Parti’nin diğer tüm adaylarına gereken cevabın seçmen tarafından verileceğini vurgulayan MHP İl Başkanı Zekai Kaya, “Erzurum halkı, bu kez MHP kadrolarına yetki verecek ve Erzurum’u hizmetsizlikten, bakımsızlıktan, çaresizlik ve sahipsizlikten kurtaracaktır” şeklinde konuştu.
 
ADAYLARIMIZ ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAK
Öte yandan MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, devam eden seçim çalışmaları kapsamında halktan çok büyük bir ilgi ve teveccüh gördüklerini belirterek, “Adaylarımız çalmadık kapı bırakmıyor, esnafı, tüccarı, işçiyi, memuru, çiftçiyi, sokaktaki vatandaşı dinliyor, beklentilerine kulak veriyor. 30 Mart hem Türkiye, hem de Erzurum için bir dönüm noktası olacaktır. Halkımız da, adaylarımız da bunun bilinci içerisindedir” dedi.Bu arada 30 Mart’taki seçimlerde görev alacak meclis üyelerinin belirlenmesiyle ilgili sürecin de devam ettiğini vurgulayan İl Başkanı Kaya, “Meclis üyelerimizi belirlerken, yetenekli ve liyakatli isimlerin işbaşına gelmelerine özen gösteriyoruz. Seçimlerden sonra görev alacak kadrolar, bu şehre hizmet verebilmek için kendi içlerinde bile birbirleriyle yarışacaklar” diye konuştu.
Etiketler : Erzurum, aday, MHP, kaya,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler