
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
MHP'li Nurullah Özkılıç DOSİAD'ı ziyaret etti
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 12.01.2014 15:27:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
MHP Yakutiye Belediye Başkan Adayı Nurullah Özkılıç ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSİAD)’ı ziyaret eden Özkılıç, “Belediye yönetim anlayışımızda iş alemini tabii partner olarak görüyoruz” dedi.
İNTERAKTİF BİR YÖNETİM VAAD EDİYORUZ!
DOSİAD yetkilileriyle bir araya gelen Özkılıç hizmet hedeflerini anlatarak, “Belediyecilik toplumun her kesimine hitap eden ve ana eksenini hizmet ve himmet kavramlarının oluşturduğu kutlu bir siyaset kulvarıdır” değerlendirmesinde bulundu.
Belediye hizmetlerinin sadece insana dönük olmadığını, başta çevre olmak üzere yaratılmış bütün varlıkları esas aldığının da altını çizen Özkılıç, “ Bu anlamda, İlimizde bulunan işadamlarını Belediyelerin önünü açan, vizyon belirleyen, ufuk çizen bir unsur olarak görüyoruz. İnşallah 30 Mart’ta vatandaşlarımızın teveccühü ile göreve geldiğimizde yapacağım öncelikli işlerden birisi, STK mensuplarından müteşekkil özel bir istişare mekanizması oluşturmak olacaktır. Bu uygulamayı, ESKİ Genel Müdürü olduğumuz dönemlerde hayata geçirmiş, yönetenle yönetilen arasında interaktif etkileşimin hizmetlere dönük pozitif yansımalarını göstermiştik. Yakutiye İlçemizde bunun çok daha kapsamlısını gerçekleştireceğiz” dedi.
KENTSEL DÖNÜŞÜM’E HIZ VERECEĞİZ
Öte yandan, kentsel dönüşümün ağır aksak yürütüldüğüne de işaret eden Özkılıç, “Göreve geldiğimiz an itibariyle şehirdeki dağınık yapıyı derhal ortadan kaldırıp, derli toplu bir görüntü ile çevre kirliliğini sıfırlayacağız” açıklamasında bulundu.
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” parolasının önlerini açan önemli bir anlayış olduğunu da dile getiren Özkılıç, daha sonra şunları söyledi:“Bizim siyaset anlayışımızın temelini sevgi ve hoşgörü oluşturur, her olaya bu açıdan bakan bir yaklaşıma sahibiz. Bize oy versin vermesin, herkesi mübarek kavramıyla tarif ediyoruz. Göreve geldiğimiz zaman, bizdendir yahut değildir ayrımı yapmaksızın herkese ve her kesime eşit yaklaşacağımızı taahhüt ediyoruz; özellikle belediyelerde çalışan kardeşlerimizle yürek yüreğe bir çalışma atmosferi oluşturup, hizmet kervanını aldığımız yerden çok daha ileri mesafelere taşıma azim ve kararlılığında olacağız”
En Son Haberler
-
DP’li Elmalı’dan üst düzey bürokratlara zam tepkisi
'Merkezdeki dar bir zümre için açılan musluk, taşraya gelince damlaya bile dönüşmüyor.'
-
Ali Öğdük seçim sonrası tekrar sahalara döndü
Ali Öğdük, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin ardından sahaya inerek seçmenin derdini dinliyor.
-
Elmalı: Erzurum’un güçlü lobiye ihtiyacı var
Elmalı’dan “Erzurum İçin Güçlü Lobi” Çağrısı. Trabzon’u örnek gösterdi, ‘biz de niye olmasın’ dedi…
-
Sadık Çat’tan “Belediyeler Arası Akraba Transferi” İddiası
''Bazı belediyeler arasında 'akraba ve yakın çevre transferi' yapılıyor''
-
Elmalı, Çekoslovakya örneğini vererek iktidarı uyardı…
Türkiye’nin yeni nesil güvenlik toplantısında bir dadaşın vurgusu. Elmalı, iktidarı uyardı…
-
Elmalı kent meydanında basın açıklaması yaptı
Elmalı: “Terörsüz Bir Türkiye İçin, Şeffaf ve Milli Bir Süreci Savunuyoruz”
-
DP’den “Terörün Meşrulaştırılmasına Karşı” Demokratik Şerh
Elmalı: Terörsüz Türkiye’ye değil ama terörün meşrulaştırılacağı bir sürece karşıyız.
-
Ali Öğdük'ten DEM Parti'ye sert tepki
DEM Partinin Erzurum’da yapacağı toplantısına İYİ İl Başkanı Ali Öğdük’ten sert tepki.
-
Erzurum siyasetinde Ebubekir Elmalı etkisi
Demokrat Parti’ye 100’e Yakın Yeni Üye, Gençlerden ve Meslek Gruplarından İl Yönetimine Yoğun Talep Var
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük, mazbatasını aldı…
9 Kasım'da gerçekleştirilen kongreyle İYİ Parti İl Başkanı seçilen Ali Öğdük, resmen göreve başladı.





