
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
MHP'li adaylar destek turunda
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 16.04.2015 11:05:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
MHP Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Mc Carty ABD’sinde bir zamanlar yaşanan ‘cadı avı’nın şimdi Türkiye’de yaşandığını belirterek, iktidara gelmeleri halinde ülkede cadı avına son vereceklerini ve kardeşlik hukukunu tesis edeceklerini belirtti.
MHP Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Mc Carty ABD’sinde bir zamanlar yaşanan ‘cadı avı’nın şimdi Türkiye’de yaşandığını belirterek, iktidara gelmeleri halinde ülkede cadı avına son vereceklerini ve kardeşlik hukukunu tesis edeceklerini söyledi.
MHP milletvekili adayları Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı, Ömer Durur ve Gökhan Aslan, seçim ziyaretlerini devam ettiriyor. Milletvekili adayları, 7 Haziran seçimlerinde iktidar partisi olarak TBMM’ye gireceklerini belirttiler. AK Parti iktidarı döneminde toplumun kutuplaştırıldığını ifade eden Milletvekili adayı Prof. Aydın, “AKP iktidarı, nefret söylemleri ile toplumu kutuplara ayırdı. Birlik, beraberlik hukukumuz, manevi yapımız dinamitlendi. Soğuk savaş döneminin ABD’sinde olduğu gibi cadı avı başlatıldı. MC Carty dönemini geçirmekteyiz. MHP olarak bu korku imparatorluğunu kıracağız.” dedi.7 Haziran seçimlerinde MHP’nin Erzurum’dan Meclis’e 6 milletvekili göndereceğine inandığını belirten Aydın, “Erzurumlu seçimlerde MHP diyecek. Erzurum’un ekonomisi kötü, işsizlik zirvede. Erzurum MHP iktidarı ile abad olacak. Erzurum bizimle yürüyecek. Çünkü biz şehrin makus talihini kıracağız.” diye konuştu.
“BİR TANE ASLAN YÜREKLİ VARDI O DA İNGİLTERE KRALIYDI”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in, eski içişleri bakanı ve AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Efkan Ala için şehirdeki bilbordlara astırdığı, “Erzurum’un yürekli insanı’ reklamına da tepki gösteren Kamil Aydın, “Bu adamın yürekliliği noktasında kamuoyunda karşılığı var mı? Erzurum’a zararı olmaktan başka bir şeyi olmayan bir bürokrat. Yüreksizliğin sembolü, Ala’nın yaptıkları ortada. Benim bildiğim bir tane aslan yürekli vardı o da İngiliz kralı Richard’tı.” dedi.
En Son Haberler
-
Başkan Adayı Ali Öğdük'ten birlik ve demokrasi mesajı
Başkan Adayı Ali Öğdük, seçim öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdi.
-
Yakutiye'den üniversiteye modern çocuk parkı
Yakutiye Belediyesi, Üniversite kampüsünün içindeki alana modern çocuk parkı yaptı.
-
Ali Öğdük, İYİ Parti İl Başkanlığına adaylığını açıkladı…
İYİ Parti’nin kurucularından olan iş insanı Ali Öğdük, adaylığını açıkladı.
-
Ebubekir Elmalı Demokrat Parti’de
Siyasette tüm dengeleri değiştirecek gelişme…Ebubekir Elmalı Demokrat Parti rozetini taktı.
-
Anahtar Parti'de Erzurum Mutluluğu
Gövde gösterisine dönüşen etkinlik, Anahtar Parti’nin Erzurum’daki gücünü bir kez daha ortaya koydu.
-
Ağıralioğlu Erzurum’da yeniden diriliş mesajı verdi
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Dadaşlarla buluştu.
-
Anahtar Parti Erzurum teşkilatı büyük güne hazır
Yavuz Ağıralioğlu’nun 12 Ekim’de gerçekleştireceği Erzurum Halk Buluşması için geri sayım başladı.
-
Sadık Çat'tan TBMM’de yaşanan rezalete tepki
Sadık Çat: “Bu Millet Bebek Katiline Özgürlük İsteyenlerle Aynı Safta Olmaz!”
-
Avukat Gündüz Güneş İYİ Parti İl Başkanlığı’na talip
Avukat Gündüz Güneş, İYİ Parti Erzurum il başkanlığına adaylığını açıkladı…
-
Başkan Sekmen müjdeyi Çin’den verdi!
Çin’e çıkarma yapan Mehmet Sekmen, önemli üretim yerlerini gezdi, bir dizi toplantılara katıldı.





