MHP'li Kamil Aydın durmak bilmiyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 08.03.2014 17:06:00
MHP Büyükşehir Adayı Kamil Aydın, seçim çalışmalarını Pasinler ilçesine bağlı Altınbaşak köyünde sürdürdü.
MHP'li Kamil Aydın durmak bilmiyor

RADARHABER / ERZURUM
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, seçim çalışmalarını Pasinler ilçesine bağlı Altınbaşak köyünde sürdürdü. Köy sakinleriyle bir araya gelen Prof. Dr. Kamil Aydın, “İlçelerimizi ve bağlı yerleşim birimlerini şehir merkezinden ayrı bir yerde tutmak yok. Merkez hangi hizmetten istifade edecekse, ilçelerimiz de, bağlı köylerimiz de o hizmetten eşit bir biçimde istifade edecek” diye konuştu.
30 Mart’ta yapılacak olan mahalli seçimlerin Erzurum ve tüm ilçeleri için bir dönüm noktası olabilmesi için MHP kadrolarının desteklenmesi gerektiğine vurgu yapan Aydın, “İlçelerden sorumlu olunmadığı halde bile Erzurum’un merkezi belediyecilik hizmetlerine hasret kalmıştır. Bu anlayışın yeni dönemde ilçelere hizmet götürmesi mümkün değildir” şeklinde konuştu.
 
ÖNCELİKLE İLÇELERİN SORUNLARI TESPİT EDİLECEK
30 Mart’taki seçimlerin ardından işbaşına geleceklerini ve öncelikle ilçelere yönelik olarak bir hizmet planı ortaya koyacaklarını anlatan Kamil Aydın, “Önünüze bir yol haritası koyamazsanız, yolunuzu kaybedersiniz. Bizim ilk adımımız, öncelikle ilçelerimizin sorunları ve acil çözüm bekleyen problemlerine yönelik olacaktır. Hangi ilçemizin hangi sıkıntısı var, hangi ilçemizde içme suyu, kanalizasyon ve altyapı sıkıntısı var, öncelikle çok hızlı bir biçimde bunları tespit edeceğiz. Bu planlamanın hemen ardından işe koyulacak ve ilçelerimizin ihtiyaçlarını bir an önce gidereceğiz” diye konuştu.
 
AYDIN: ERZURUM İÇİN KALKINMA PLANI OLUŞTURUCAĞIZ
20 yıldır Büyükşehir olmasına karşın Erzurum’un halen daha stratejik bir kalkınma planının bulunmadığını dile getiren Prof. Dr. Kamil Aydın, “İlçelerimizi de dahil etmek suretiyle maalesef bu şehrin bir kalkınma planı yok. Şehrin beklentileri, öncelikleri ve potansiyellerine yönelik olarak hazırlanmış ne bir plan var, ne de bir program. Böyle bir planınız yoksa şehrin beklentilerine cevap veremezsiniz, ürettiğiniz hizmetlerde ihtiyaca uygunluk ölçüsünü belirleyemezsiniz. Şehrin tarım, hayvancılık, eğitim, sağlık, turizm, kültür ve daha birçok alandaki potansiyellerinin farkında değilseniz, bu potansiyelleri değerlendiremezsiniz, katma değer üretemezsiniz. İşte bugünkü manzara bundan ibarettir. Şehrin ihtiyaçlarını bilmeden ve beklentilerine kulak vermeden yapılan işler yüzünden Erzurum bugün yaşanabilir olmaktan resmen çıkmıştır. İşte biz şehrin bu makus talihini değiştirmeye talibiz. Şehrin önüne öncelikle bir yol haritası koymaya ve bu harita doğrultusunda doğru yere doğru hizmetleri götürmeye talibiz. Şehir merkezini, ilçelerimizi, bağlı mahalle ve köylerimizi bütün hizmetlerden eşit bir biçimde istifade ettirmeye talibiz.
Etiketler : Erzurum, seçim, Pasinler, seçim,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler