MHP'li Karataş: CHP’nin haddi değildir

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 14.01.2018 14:04:00

RADARHABER / ERZURUM
Devlet Bahçeli’nin ismini ağzına almak CHP’nin haddi olmadığını belirten MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, basın açıklaması yaptı. MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Yakın siyasi tarihimizin en buhranlı günlerini geçirdiğimiz son yıllarda ve günümüzde, ülkemiz ve milletimizin dahili ve harici ihanet odaklarının ağır saldırıları altındayken, her dönem devletimizin ve milletimizin can simidi olmuş, bölünmenin, kuşatılmanın eşiğinden çevirmiş olan Milliyetçi Hareket partisi ve onun bilge lideri sayın genel başkanımıza karşı son günlerde alçak saldırılarda bulunmaya çalışan bazı CHP’li siyasilere ve milletvekillerine sesleniyoruz. Siyasi tarihinizde, darbelerden, ihtilallerden beslenerek fırsata dönüştürecek ülke iradesine ipotek koyduğunuz dönemleri de biz iyi biliriz” dedi.
CHP iktidarı döneminde ki sefaleti, açlığı, yokluğu ve yoksulluğu iyi bildiklerini belirten Karataş, “Millet iradesiyle iktidara gelemediğiniz için ancak statükonun ve oligarşinin kucağında iktidara gelip ülkeyi kızıl komünizme yamamaya çalıştığınızı da biz iyi biliriz. Millet iradesini güya temsil için geldiğiniz, milletin inanç ve değerlerine karşı açmış olduğunuz savaşları da biz iyi biliriz. Ve bugün milletten, maneviyattan ve milliyetten kopuk olduğunuz için, milletten destek alamayıp, iktidar olamadığınız için son dönemin etnik ve paralel ihanetine alet olup, iktidara tekrar benzeri müdahalelerle gelme fırsatı kolladığınızı da milletimiz de, bizler de çok iyi bilmekteyiz. Siz ihanet artıkları lafınızı ve haddinizi bileceksiniz” diye konuştu.
Ülkenin en kritik dönemlerinde şahsi ve siyasi menfaatlerini elinin tersi ile ittiklerini kaydeden Karataş şu açıklamalarda bulundu:
“Önce ülkem ve milletim deyip siyasi menfaatleri rafa kaldıran ve ülkemizin bugün bir Filistin, Mısır, Suriye, Irak ve İran olmasının önüne geçen bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin ismini bile ağzınıza almak sizin haddiniz değildir. Unutmayınız ki bugün meclis çatısı altında hala salya, sümük zehir kusabilmenizi, ahkam kesmenizi, saltanatınızı ve huzurunuzu; sizler de demokrasinin ve devlet adamlığının yaşayan son timsali Liderimiz Devlet Bahçeli’ye borçlusunuz. Bu hassasiyetle sizleri bir kez daha uyarıp önemle milletimizin temiz vicdanına havale ederken, son Türk Devletinin garantörü genel başkanımızın 2019 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine dönük “önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” ülküsü etrafında almış olduğu seçim ittifakı kararı ile birlikte bundan sonra alacağı her kararın ve Bilge Liderimizin her daim yanında olacağımızı ve evlatları olarak onun hükmü şahsiyetini asla mahcup etmeyeceğimizi özellikle belirterek, millet iradesinin ancak bu sıkıntılı ve buhranlı dönemlerde tamamen milli bir ittifakla kurtulabileceğini ve ülkemizi bölmek, kuşatmak ve tekrar bağımsızlığına ipotek koymaya çalışanların oyunlarının, ancak milli bir ittifakla bozulacağına olan inancımız tamdır. Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl teşkilatları olarak da alınan bütün kararlar etrafında, liderimizin emrinde bütün gücümüzle mücadele edeceğimizi önemle duyururuz.”

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler