MHP'li Özkılıç ziyaretlerini sürüdüryor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 10.03.2014 17:54:00

RADARHABER / ERZURUM
MHP Yakutiye Belediye Başkan Adayı Nurullah Özkılıç, seçim çalışmalarını Gölbaşı, Nazik Çarşı ve Kongre Caddesi’nde sürdürdü. Semt sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği Nurullah Özkılıç, “Erzurum’da ticaretin can damarı olan bu semtlerimiz, maalesef kaderleriyle baş başa bırakılmış. Ne doğru-düzgün bir yolları var, ne de yürümeye olanak sunan kaldırımları. Bunları bizim söylememize gerek yok, görüntü her şeyi anlatıyor” dedi. 
 
BİR ZAMANLAR ERZURUM...
MHP Yakutiye Belediye Başkan Adayı Nurullah Özkılıç, ilçeye bağlı Gölbaşı, Nazik Çarşı ve Kongre Caddesi’nde seçim çalışmalarını sürdürdü. Özkılıç, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinledi, projelerini sıraladı, hedeflerini anlattı. Gölbaşı, Mahallebaşı, Yeğenağa, Nazik Çarşı ve Kongre Caddesi güzergahının, bir zamanlar Erzurum’da ticaretin en canlı ve en kazançlı olduğu bölgeler arasında bulunduğunu hatırlatan Özkılıç, “Buralarda canlılıktan artık eser kalmadığı gibi, maalesef belediyecilik hizmetlerinin de esamesi okunmaz olmuş. Buralarda ne doğru-düzgün bir yol, ne de yürünebilecek bir kaldırım kalmış. İktidar ve iktidara mensup yerel yönetim kademeleri, Gürcakapı’dan aşağıya Allah rızası için inmemiş” şeklinde konuştu.Yakutiye ilçesinin şehrin merkezini oluşturmakla birlikte belediyecilik hizmetlerine de en muhtaç durumdaki bölge olduğunu anlatan Nurullah Özkılıç, “Mevcut yönetim, şehrin alt kısmına, yani doğusuna inme cesaretini gösterememiş. Şehir merkezinde bir-iki çevre düzenlemesi ve süsleme sanatı icra ederek belediyecilik hizmeti verdiğini zannetmiş” diye konuştu.
 
MAHALLEBAŞINA ÖZEL İLGİ
Nurullah Özkılıç, “Biz Allah izin verirse belediyecilik hizmetleri noktasında şehrin doğusu ile merkezi arasındaki farkı kapatmak için mücadele edeceğiz. Gölbaşı’nı, Kongre Caddesi’ni, Mahallebaşı’nı üreteceğimiz ve alt ve üstyapı hizmetleriyle yeniden çekim merkezi haline getireceğiz. İnşallah Büyükşehir Belediyemizin de desteklerini alarak Yeğenağa Mahallesi’ni tarihi Erzurum Evleri’nin tüm ihtişamıyla boy göstereceği bir merkeze dönüştüreceğiz. Tarihi dokuyu gün yüzüne çıkaracak, burada bir cazibe alanı oluşturacağız. Bu semtlerimiz, asfalta da kavuşacak, kaldırıma da kavuşacak. Bu bölgede yavrularımızın eğlenecekleri, oynayabilecekleri parklar yapacağız, yeşil alanlar ihdas edeceğiz. Bu güzellikleri halkımızla buluşturabilmemiz için yine kadirşinas Yakutiyeli hemşehrilerimizin desteğine ihtiyacımız var. İnşallah alacağımız destekle Yakutiye’yi yeniden imar edecek, dört başı ma’mur bir yapıya kavuşturacağız” şeklinde konuştu.
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler