SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
MHP'li Zekai Kaya Tarafını Seçti
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 29.12.2015 12:24:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum eski İl Başkanı Zekai Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi Olağanüstü Genel Kurulu’nda genel başkan adayı Meral Akşener’i destekleyeceğini açıkladı.
Zekai Kaya, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: “Ömrümü içinde geçirdiğim Ülkücü Hareketin Dadaşlar diyarı Erzurum’da önce Ocak Başkanlığı daha sonra iki dönem Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevlerini yapma onuru yaşamış birisi olarak karşınızdayım. Hareketimizin 1 Kasım seçimleri ile içine düştüğü bunalımlı dönem, bütün Türkiye’de olduğu gibi Erzurum’daki ülkücüleri de derin bir endişeye sevk etmiştir. Bizler 46 yılık maziye sahip, en çetin günleri omuz omuza aşmış, bir dilim ekmeği bölüşmüş, kardeşlerini kucağında şehit vermiş, aynı zamanda bu süre içerisinde ülkemizi içinde bulunduğu sıkıntılardan çıkaracak, çağlar üzerinden sıçratarak geleceğin büyük Türkiye’sini kuracak kadroları yetiştirmiş bir hareketin mensupları olarak sorumluluk sahibiyiz. Bize şehitlerimizin, gazilerimizin, mazimizin, çocuklarımızın, umutlarımızın, ülkemizin, Türklüğün ve İslam dünyasının yüklediği sorumluk Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek başına iktidarıyken, hareketimizin üzerinde dolaşan kara bulutlar, umutsuzluk ve karamsarlık hepimizi ellerimizi başımızın arasına alıp düşünmeye sevk etmiştir.
Mazimi bilenler hak verecektir ki; yıllardır gerek Ocak Başkanı, gerekse Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak Genel Başkanımız başta olmak üzere Genel Merkezimize layık bir görev anlayışı içerisinde olma gayreti sarf ettim. Ancak bugün geldiğimiz nokta benim kişisel sevgi, saygı ve bağlılıklarımı aşmış, Başbuğumuz başta olmak üzere harekete karşı görevimi yapma mecburiyetini doğurmuştur. İşte bu sorumluluk ve görev anlayışım gereği; geleceğe umutla bakabilmek, hareketimizi bir bütün olarak, birbirimizi kırmadan dökmeden büyük hedeflere yürüyebilmek için, aciliyetle bir olağanüstü kurultay toplanması gerektiği konusundaki düşüncemi, konuya ilişkin olarak yine sorumluluğumun gereğini yerine getirerek Kurultayımızın toplanabilmesi için milletimizin teveccühüne mazhar olduğunu gözlemlediğim, ülküdaşlarımla yaptığım istişarelerde ismi öne çıkan, bizleri bu badireden çıkaracağına yürekten inandığım Sayın Meral Akşener hanımefendiye imzalı beyanımı takdim ettiğimi, kamuoyuna saygılarımla arz ederim.”
En Son Haberler
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.
-
Elmalı: “Türk devlet aklı krizleri fırsata çevirebilir”
Elmalı, Türk devlet aklının krizleri fırsata çevirebileceğini söyledi.
-
Sunar: Palandöken’de Ramazan coşkusu zirvede
Muhammet Sunar, “İftara 5 Kala” etkinliğinde iftarlık ikramında bulundu.
-
Mahmut Başkan, öğrencilerin sahur sofrasında...
Başkan Uçar, sahur için mutfağa geçerek kendi elleriyle menemen hazırladı.
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.





