MHP'li Zekai Kaya'nın 7 Haziran hedefi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 24.03.2015 17:37:00
MHP Erzurum Milletvekili Aday Adayı Zekai Kaya, “7 Haziran sıradan bir gün olmayacak''dedi.
MHP'li Zekai Kaya'nın 7 Haziran hedefi

RADARHABER / ERZURUM
MHP Erzurum Milletvekili aday adayı Zekai Kaya, “7 Haziran sıradan bir gün olmayacak. Çünkü 7 Haziran’da AK Partinin tüm hesapları alt üst olacak” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) uzun yıllar İl Başkanlığı yapan ve geçtiğimiz hafta Erzurum Milletvekili aday adayı olan Zekai Kaya, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçimlere kısa bir süre kala değerlendirmelerde bulunan Kaya, 7 Haziran seçimlerinin önemine değindi.
AK Parti hükümetlerinin Türkiye’yi tarifi mümkün bile olmayan karanlık ve bilinmez noktalara doğru sürüklediğini ileri süren Zekai Kaya, bu kötü gidişata rağmen ‘lider dünya ülkesi’ masalıyla da, Türk halkının aklıyla adeta alay edildiğini belirtti.Milletvekili aday adayı Kaya, “Senelerdir huzur ve istikrar vurgusuyla milleti ayakta uyutan AK Parti hükümetleri, artık yolun sonuna gelmiş bulunmaktadır. Necip milletimiz üzerine bir şekilde giydirilen atalet gömleğinden sıyrılmaya ve gözlerine indirilen perdelerden kurtulmaya başlamıştır” diye konuştu.
 
ZEKAİ KAYA’DAN ERZURUM DEĞERLENDİRMESİ
MHP Milletvekili aday adayı Zekai Kaya, Erzurum’a ilişkin olarak değerlendirmelerde de bulundu. Kaya, Erzurum’un tarih boyunca üstlendiği misyona dikkati çekerek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan bu şehir, hiç şüphe yok ki; üzerine düşeni yine yapacak ve 7 Haziran’da hükümete esaslı bir ders verecektir. Çünkü Erzurum’un dayanacak hali kalmamıştır. Erzurum erimektedir, Erzurum tükenmektedir. Bir zamanlar Türkiye’nin siyasetine yön veren bu şehir, AK Parti sayesinde silik siyasetin adresi olmuş, nüfusunu ve nüfuzunu giderek kaybetmiş ve temsil kabiliyetinden yoksun siyasetçilerin insafına terk edilmiştir. Erzurum sahipsiz ve sorunlarıyla baş başa bırakılmıştır. Erzurumlu çaresiz haldedir, Erzurumlu derdine derman bulma peşindedir. İşsizlik almış başını yürümüş, küçük esnaf kepenk indirmiş, çiftçi ve üretici kesim tasını tarağını toplayıp kırsaldan kentlere göçmeye başlamıştır. Bu şehrin bereket fışkıran topraklarında artık yokluk ve yoksulluk kol gezmektedir. Bu gidişe dur demenin artık vakti gelmiştir. Bu meşale ise en başta Erzurum’da Allah’ın izniyle MHP kadroları tarafından yakılacaktır” ifadelerini kullandı.
Etiketler : Erzurum, kaya, MHP, seçim,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler