MHP'li Aydın 18 Mart'ta projelerini açıklıyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 17.03.2014 17:51:00

RADARHABER / ERZURUM
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Teşkilatı, seçim öncesinde yerel yönetimler için hazırlanan projelerle adeta şov yapacak. 18 Mart Salı günü Armada Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan program, aynı anda 6 televizyon kanalından canlı olarak yayınlanacak. MHP’nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, söz konusu toplantıda Erzurum için hazırladıkları hizmet projelerini tüm detaylarıyla birlikte kamuoyuna aktaracak. MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, partisi tarafından organize edilen proje değerlendirme toplantısında Erzurum için hazırladığı projelerini kamuoyunun ilgisine sunacak. Bölge Eğitim ve Araştırma ve Hastanesi’nin (BEAH) karşısındaki Armada Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan proje toplantısına Erzurum halkını davet eden Prof. Dr. Kamil Aydın, programın aynı anda 6 televizyon kanalından canlı olarak yayınlanacağını bildirdi. Saat 19.30’de başlayacak olan programda, Erzurum’un makus talihini değiştirecek olan yeni dönemin yol haritasının paylaşılacağını anlatan Prof. Dr. Kamil Aydın, “Hizmetçisi olmanın büyük bir şeref ve ayrıcalık anlamına geldiği Erzurum için hazırladığımız projelerimizi bu programla kamuoyuna ilan etmiş olacağız” dedi.
 
KAYBEDİLEN 10 YILIN ZARARINI TELAFİ EDECEĞİZ
MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, kendisinin 2009 yılındaki mahalli seçimlerde de aynı göreve talip olduğunu hatırlatarak, “Biz o dönem seçimi kazanamadık belki ama hamdolsun ki itibarımızı artırdık. Halkımızın yüreğinde ve zihninde bambaşka bir yer edindik. Çünkü Erzurumlu hemşerilerimizin diliyle ve yüreğiyle konuştuk. Kim ne derse desin, aslında kaybedenler onlar oldu, kazanan ise bizler olduk” diye konuştu.Erzurum’un geride kalan 10 yıl içerisinde belediyecilik hizmetleri başta olmak üzere sosyo-ekonomik açıdan da kan kaybettiğini dile getiren Prof. Dr. Aydın, “Biz Erzurum’un geride bıraktığı her yılı yakından izledik, takip ettik. Şehrin beklentilerinin nasıl karşılıksız bırakıldığını, hakkının nasıl teslim edilmediğini ve şehir halkının ‘ben yaptım oldu’ anlayışına nasıl kurban edildiğini birebir gördük. Kim ne derse desin, geride kalan 10 yılı nasıl takdim ederse etsin, herkes biliyor ki, Erzurum 10 yılını kaybetmiştir. İşte biz 30 Mart’ta yapılacak olan seçimler vesilesiyle Erzurum’un adeta gaspedilen 10 yılının hesabını sormaya ve zararını telafi etmeye talibiz” şeklinde konuştu.
 
ORTAK PAYDASI ERZURUM OLANLARI BEKLİYORUZ
18 Mart Salı günü, saat 19.30’da Armada Kongre Merkezi’nde gerçekleştirecekleri proje tanıtım toplantısında Erzurum için hazırladıkları yol haritasını kamuoyunun ilgisine sunacaklarını vurgulayan Kamil Aydın, “Bu toplantıda herkes Erzurum için hayali değil, ayakları yere basan ve gerçekçi projelerimizi görecek. Erzurum için Allah’ın izniyle başlatacağımız hizmet üretme seferberliğinin nasıl bir altyapıya sahip olduğunu herkes müşahede edecek. Erzurum’u, Erzurum’un yarınlarını ve geleceğini düşünen; ortak paydası Erzurum olan herkesi proje tanıtım ve değerlendirme toplantımıza bekliyoruz” dedi.
Etiketler : Erzurum, proje, MHP, şov,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler