
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Milletvekili Aksak'tan bayram mesajı!
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 28.07.2014 09:45:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, basın bildirisi yayımlayarak Ramazan Bayramını kutladı. Aksak, mesajında bu ramazan ayının buruk geçtiğini, bayram sevincimizi mazlum kardeşlerimizle paylaşarak çoğaltmamız gerektiğini söyledi.
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Ramazan ayının Müslüman beldelerinde yaşanan katliam ve soykırımlara şahitlik ettiğini belirterek, “Ramazan ayımız buruk geçti. Maalesef aynı acı ile Ramazan Bayramını idrak ediyoruz. Bayram sevincimize mazlum kardeşlerimizi de ortak çoğaltmalı ve kardeşliğimizi bir kez daha göstermeliyiz” dediği mesajında şu ifadelere yer verdi:“Bu Ramazan, özellikle Gazze’de Siyonist İsrail’in yaptığı katliamlar dolayısıyla, içimizi yakan bir ay oldu. Allah’ın rahmet ve mağfiret ayında Tevrat’ta ‘öldürmeyeceksin’ emrine muhatap olan Siyonistlerin yaptığı, özellikle çocukları ve kadınları hedef almaları dolayısıyla soykırıma dönen katliamlara maruz kalan Gazzeli kardeşlerimizin acısı Ramazan Bayramına ulaştığımız şu günlerde de yüreğimizi yakıyor.
Bayramlar; insanlarda güzel duyguların yoğun olarak yaşandığı zaman dilimleridir. İnsanlığın yüz karası Siyonist rejimin uyguladığı soykırım bizim bu güzel duygularımızı da katlediyor. Ramazan demeden, bayram demeden; henüz yeni doğmuş bebeklere kadar masum insanları öldüren Siyonist zalimlere lanet ediyorum. Kadiri mutlak olan Allah (a.c.) Kahhar ismi şerifi ile zalim katillere tecelli etsin İnşallah.Gazze’de Müslümanlar katledilirken, kardeşlerimiz Doğu Türkistan’da oruç tuttukları için işkencelere ve idamlara maruz kalırken, Suriye’de zalim yönetimin kendi halkına yaptığı insanlık dışı muameleler bayramı bayram gibi yaşamamıza fırsat vermiyor. Bu yüzden yüreklerimiz param parça bir kısmı, Gazze’de, bir kısmı Doğu Türkistan’da, bir kısmı Suriye’de.Türkiye olarak her zaman mazlum halkların yanında olduk. Bugünde mazlumların yanında olmaya devam ediyoruz çok şükür. Dünyanın görmedim, duymadım, bilmiyorum tavrını bizim göstermemiz mümkün değildir. Çünkü öldürülenler, evlerinden ve yurtlarında çıkarılanlar bizim kardeşlerimiz. Kardeşlerimizin acısını dindirmek, Ramazan Bayramını idrak ettiğimiz bu günlerde onları hatırlamak ve bayram sevincimize onlar da orta etmek bizim görevimiz. Bu hem kardeşlik hem de insanlık vazifesidir. Öldürülenler Müslüman olmasa da zalimliğe göz yummak ve görmemiş gibi davranmak, Müslümanca bir tavır olmadığı gibi insanlık onuru ile bağdaşmaz.
Siyonist terör devleti İsrail’in, Gazze’de uyguladığı soykırımı meydanlara çıkarak telin eden, lanetleyen özellikle Türkiye’deki kardeşlerime ve dünya halklarına göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum.Bu duygu ve düşüncelerle, Erzurumlu hemşehrilerimin, milletimizin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını, dünya tüm mazlumlarının kurtuluşuna vesile olması duası tebrik ediyorum. Yüce Allah’tan niyazım o ki; Gazze’de, Doğu Türkistan’da, Suriye ve tüm dünyadaki mazlum Müslümanlar, gelecek bayramları evlerinde huzur ve mutluluk içinde karşılayabilsinler ve Bayram tadında yaşayabilsinler.”
En Son Haberler
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.
-
Emekliler Elmalı’nın sofrasında buluştu
Elmalı: Emeklilere yardım kolisi dağıtmak değil, aynı sofraya oturmak gerekir.
-
Palandöken Belediyesi’nden renk katan kızak keyfi
Palandöken belediyesi kızak pisti, yarı yıl tatilinde 25 bini aşkın misafiri ağırladı.
-
Elmalı’dan atlama kulelerinde kızak etkinliğine tepki
DP'li Elmalı, milyonluk atlama kulelerinde kızak etkinliği yapılmasına tepki gösterdi.
-
Elmalı’ya Cemevi’nde alçak saldırı
Ebubekir Elmalı, Erzurum’da gerçekleştirdiği bir Cemevi ziyareti sırasında sözlü ve fiziki saldırıya uğradı.
-
Elmalı’dan istihdam odaklı yerel teşvik modeli önerisi
Elmalı: Esnaf daha işyerini açmadan belediyeye borçlandırılıyor.
-
Palandöken Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Palandöken Belediyesi envanterine toplam 12 yeni araç dâhil edildi.
-
DP'li Elmalı'dan iktidara Zengezur eleştirisi
Elmalı: “Zengezur Koridoru iktidarın dış politika karnesine yazılmış bir hezimettir”
-
Demokrat Parti Erzurum’da şaşırttı!
Demokrat Parti'nim Erzurum’daki 80. Yıl coşkusu salana sığmadı.





