Milletvekili Aksak'tan bayram mesajı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 28.07.2014 09:45:00
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, basın bildirisi yayımlayarak Ramazan Bayramını kutladı.
Milletvekili Aksak'tan bayram mesajı!

RADARHABER / ERZURUM

AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, basın bildirisi yayımlayarak Ramazan Bayramını kutladı. Aksak, mesajında bu ramazan ayının buruk geçtiğini, bayram sevincimizi mazlum kardeşlerimizle paylaşarak çoğaltmamız gerektiğini söyledi. 
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Ramazan ayının Müslüman beldelerinde yaşanan katliam ve soykırımlara şahitlik ettiğini belirterek, “Ramazan ayımız buruk geçti. Maalesef aynı acı ile Ramazan Bayramını idrak ediyoruz. Bayram sevincimize mazlum kardeşlerimizi de ortak çoğaltmalı ve kardeşliğimizi bir kez daha göstermeliyiz” dediği mesajında şu ifadelere yer verdi:“Bu Ramazan, özellikle Gazze’de Siyonist İsrail’in yaptığı katliamlar dolayısıyla, içimizi yakan bir ay oldu. Allah’ın rahmet ve mağfiret ayında Tevrat’ta ‘öldürmeyeceksin’ emrine muhatap olan Siyonistlerin yaptığı, özellikle çocukları ve kadınları hedef almaları dolayısıyla soykırıma dönen katliamlara maruz kalan Gazzeli kardeşlerimizin acısı Ramazan Bayramına ulaştığımız şu günlerde de yüreğimizi yakıyor.
Bayramlar; insanlarda güzel duyguların yoğun olarak yaşandığı zaman dilimleridir. İnsanlığın yüz karası Siyonist rejimin uyguladığı soykırım bizim bu güzel duygularımızı da katlediyor. Ramazan demeden, bayram demeden; henüz yeni doğmuş bebeklere kadar masum insanları öldüren Siyonist zalimlere lanet ediyorum. Kadiri mutlak olan Allah (a.c.) Kahhar ismi şerifi ile zalim katillere tecelli etsin İnşallah.Gazze’de Müslümanlar katledilirken, kardeşlerimiz Doğu Türkistan’da oruç tuttukları için işkencelere ve idamlara maruz kalırken, Suriye’de zalim yönetimin kendi halkına yaptığı insanlık dışı muameleler bayramı bayram gibi yaşamamıza fırsat vermiyor. Bu yüzden yüreklerimiz param parça bir kısmı, Gazze’de, bir kısmı Doğu Türkistan’da, bir kısmı Suriye’de.Türkiye olarak her zaman mazlum halkların yanında olduk. Bugünde mazlumların yanında olmaya devam ediyoruz çok şükür. Dünyanın görmedim, duymadım, bilmiyorum tavrını bizim göstermemiz mümkün değildir. Çünkü öldürülenler, evlerinden ve yurtlarında çıkarılanlar bizim kardeşlerimiz. Kardeşlerimizin acısını dindirmek, Ramazan Bayramını idrak ettiğimiz bu günlerde onları hatırlamak ve bayram sevincimize onlar da orta etmek bizim görevimiz. Bu hem kardeşlik hem de insanlık vazifesidir. Öldürülenler Müslüman olmasa da zalimliğe göz yummak ve görmemiş gibi davranmak, Müslümanca bir tavır olmadığı gibi insanlık onuru ile bağdaşmaz.
Siyonist terör devleti İsrail’in, Gazze’de uyguladığı soykırımı meydanlara çıkarak telin eden, lanetleyen özellikle Türkiye’deki kardeşlerime ve dünya halklarına göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum.Bu duygu ve düşüncelerle, Erzurumlu hemşehrilerimin, milletimizin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını, dünya tüm mazlumlarının kurtuluşuna vesile olması duası tebrik ediyorum. Yüce Allah’tan niyazım o ki; Gazze’de, Doğu Türkistan’da, Suriye ve tüm dünyadaki mazlum Müslümanlar, gelecek bayramları evlerinde huzur ve mutluluk içinde karşılayabilsinler ve Bayram tadında yaşayabilsinler.”

Etiketler : Erzurum, Gazze, Milletvekili, mazlum,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler