
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Milletvekili Aksak'tan bayram mesajı!
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 28.07.2014 09:45:00 |

RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, basın bildirisi yayımlayarak Ramazan Bayramını kutladı. Aksak, mesajında bu ramazan ayının buruk geçtiğini, bayram sevincimizi mazlum kardeşlerimizle paylaşarak çoğaltmamız gerektiğini söyledi.
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Ramazan ayının Müslüman beldelerinde yaşanan katliam ve soykırımlara şahitlik ettiğini belirterek, “Ramazan ayımız buruk geçti. Maalesef aynı acı ile Ramazan Bayramını idrak ediyoruz. Bayram sevincimize mazlum kardeşlerimizi de ortak çoğaltmalı ve kardeşliğimizi bir kez daha göstermeliyiz” dediği mesajında şu ifadelere yer verdi:“Bu Ramazan, özellikle Gazze’de Siyonist İsrail’in yaptığı katliamlar dolayısıyla, içimizi yakan bir ay oldu. Allah’ın rahmet ve mağfiret ayında Tevrat’ta ‘öldürmeyeceksin’ emrine muhatap olan Siyonistlerin yaptığı, özellikle çocukları ve kadınları hedef almaları dolayısıyla soykırıma dönen katliamlara maruz kalan Gazzeli kardeşlerimizin acısı Ramazan Bayramına ulaştığımız şu günlerde de yüreğimizi yakıyor.
Bayramlar; insanlarda güzel duyguların yoğun olarak yaşandığı zaman dilimleridir. İnsanlığın yüz karası Siyonist rejimin uyguladığı soykırım bizim bu güzel duygularımızı da katlediyor. Ramazan demeden, bayram demeden; henüz yeni doğmuş bebeklere kadar masum insanları öldüren Siyonist zalimlere lanet ediyorum. Kadiri mutlak olan Allah (a.c.) Kahhar ismi şerifi ile zalim katillere tecelli etsin İnşallah.Gazze’de Müslümanlar katledilirken, kardeşlerimiz Doğu Türkistan’da oruç tuttukları için işkencelere ve idamlara maruz kalırken, Suriye’de zalim yönetimin kendi halkına yaptığı insanlık dışı muameleler bayramı bayram gibi yaşamamıza fırsat vermiyor. Bu yüzden yüreklerimiz param parça bir kısmı, Gazze’de, bir kısmı Doğu Türkistan’da, bir kısmı Suriye’de.Türkiye olarak her zaman mazlum halkların yanında olduk. Bugünde mazlumların yanında olmaya devam ediyoruz çok şükür. Dünyanın görmedim, duymadım, bilmiyorum tavrını bizim göstermemiz mümkün değildir. Çünkü öldürülenler, evlerinden ve yurtlarında çıkarılanlar bizim kardeşlerimiz. Kardeşlerimizin acısını dindirmek, Ramazan Bayramını idrak ettiğimiz bu günlerde onları hatırlamak ve bayram sevincimize onlar da orta etmek bizim görevimiz. Bu hem kardeşlik hem de insanlık vazifesidir. Öldürülenler Müslüman olmasa da zalimliğe göz yummak ve görmemiş gibi davranmak, Müslümanca bir tavır olmadığı gibi insanlık onuru ile bağdaşmaz.
Siyonist terör devleti İsrail’in, Gazze’de uyguladığı soykırımı meydanlara çıkarak telin eden, lanetleyen özellikle Türkiye’deki kardeşlerime ve dünya halklarına göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum.Bu duygu ve düşüncelerle, Erzurumlu hemşehrilerimin, milletimizin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını, dünya tüm mazlumlarının kurtuluşuna vesile olması duası tebrik ediyorum. Yüce Allah’tan niyazım o ki; Gazze’de, Doğu Türkistan’da, Suriye ve tüm dünyadaki mazlum Müslümanlar, gelecek bayramları evlerinde huzur ve mutluluk içinde karşılayabilsinler ve Bayram tadında yaşayabilsinler.”
En Son Haberler
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.
-
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın anne acısı Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın annesi Fadime Akpunar, hakka yürüdü.
-
"Gönül belediyeciliği şiarımız olmaya devam edecek" Halkın taleplerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Uçar sahadan ayrılmıyor.
-
BBP İl Başkanı Yılmaz'dan 15 Temmuz mesajı Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, anlamlı bir 15 Temmuz mesajı yayımladı.
-
Elmalı’dan ‘‘Terörsüz Türkiye’’ sürecine destek ‘‘Sırf muhalif olmak için muhalefet etmektense, siyaset üstü olan bu sürece destek olmalıyız’’
-
Erzurum AK Gençlik çığ gibi büyüyor AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, üye çalışmaları en fazla olan iller arasına girerek ödül aldı.
-
BBP Lideri Destici Erzurum basını ile buluştu Destici: "Erken seçim olma ihtimalini bugünün şartlarında sıfır görüyorum"
-
BBP Lideri Mustafa Destici Erzurum’a geliyor BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Doğu Anadolu ve Erzurum Çalıştayı”na katılacak.