SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Milletvekili Aydemir: Dadaşlara Minnettarız
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 08.08.2016 16:39:00 |
Aydemir, 15 Temmuz, aynı zamanda bir büyük milletin yeniden dirilişidir.” dedi.
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
İstanbul Yenikapı Merkezli olarak Türkiye’nin tüm illerinde gerçekleştirilen Demokrasi ve Şehitler Mitingi, Erzurum’da da milli coşkunun yer aldığı bir etkinlik olarak kaydedildi. Tüm partilerin en yetkili organları ve üyeleriyle katıldığı mitingin Erzurum etabında, AK Parti Milletvekilleri selamlama konuşması yaptı.
Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Aziz milletimizin ikbal ve istikbaline kasteden bir kakışma, yıllarca kültür ve iman hayatımızı içinden yıkmaya çalışan bir güruhun Türk Milletine kefen biçme hezeyanı olan 15 Temmuz, aynı zamanda bir büyük milletin yeniden dirilişidir.” dedi.
15 Temmuz darbe girişimini, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un tanımlamasıyla belirten Milletvekili Aydemir, “Böyle bir yurdu elinden çıkaran nesli sefil/Yerin üstünde muhakkar, yerin altında zeli. Bir kesimin, ruh, iman ve aklını dış güçlere teslim etmiş bir kesimin devlete, millete, vatana, ezana ve bayrağa isyanı olan 15 Temmuz, aynı zamanda bu ihanet senaryosunu bozmaya ahdetmiş, kefenini vatan, millet, devlet uğruna cebinde taşıyanların var olduğu gündür.” ifadelerini kullandı.
Milletvekili İbrahim Aydemir, “Türk Milletinin bütün unsurlarıyla, ‘Değil mi cephemizin sinesinde iman bir; sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir ‘ nidasıdır 15 Temmuz. 15 Temmuz’da milli iradeyle ifade bulan darbe girişimine karşı şanlı direniş, Türkiye’nin tarihi kaderinde bir dönüm noktasıdır.” dedi.
"İMAN BİR, GAYE AYNI, VİCDAN BİR…"
15 Temmuz’da hainlerce gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimine karşı, Türk Milletinin tüm unsurlarıyla dur dediğini, küresel tarihin ender kaydettiği bir milli duruş ve direniş gösterdiğini belirten Milletvekili Aydemir, “15 Temmuz 2016’da Yüce Milletimizin ve onun aziz bir parçası olan Dadaşların oluşturduğu milli irade cephesi, milli şairimiz Akif’in ifadesiyle ‘Değil mi ortada bir sine çarpıyor, yılmaz, Cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz! ‘ vurgusudur.” diye konuştu.
ABDURRAHMAN GAZİLERİN DUASI
15 Temmuz gecesinde tüm ülkede olduğu gibi Erzurum’da da Dadaşların Aziziye destanına eş bir milli duruş gösterdiğini ifade eden Milletvekili Aydemir, “Dadaşların 15 Temmuz’da kaydettiği şanlı direniş, Abdurrahman Gazilerin duası, Nene Hatunların niyazıdır. İslamın bayraktarı olan bu yüce milletin tarihe vurduğu 21’inci asır Dadaş damgasıdır.” ifadelerini kullandı.
Etiketler :
Erzurum,
Milletvekili İbrahim Aydemir,
demokrasi ve şehitler mitingi,
Mehmet Akif Ersoy,
En Son Haberler
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.
-
Elmalı: “Türk devlet aklı krizleri fırsata çevirebilir”
Elmalı, Türk devlet aklının krizleri fırsata çevirebileceğini söyledi.
-
Sunar: Palandöken’de Ramazan coşkusu zirvede
Muhammet Sunar, “İftara 5 Kala” etkinliğinde iftarlık ikramında bulundu.
-
Mahmut Başkan, öğrencilerin sahur sofrasında...
Başkan Uçar, sahur için mutfağa geçerek kendi elleriyle menemen hazırladı.
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.





