Milletvekili Aydemir: Milli iradeye vefa için ‘evet’

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 21.03.2017 15:55:00

RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Büyük Türkiye için ‘evet’, istikrar ve güven için evet, tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet için ‘evet’. ‘ dedi. AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Palandöken ilçesinde, AK Parti ilçe yönetimi tarafından gerçekleştirilen ‘Anayasa Değişikliği Bilgilendirme Sohbetleri’ne katıldı.
 
Etkinlikte katılımcılara seslenen Milletvekili Aydemir, değişikliğin içeriği hakkında katılımcıları bilgilendirdi, ‘Evet’ yaklaşımının gerekçelerini paylaştı. İlçede esnafı da ziyaret eden Milletvekili Aydemir, vatandaşların sorularını cevaplandırdı, değişiklikle sağlanacak ülke kazanımlarını anlattı.
 
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ak kararlılıktır
 
Palandöken’deki Anayasa Değişikliği Sohbetinde AK Parti önderi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İnşallah 16 Nisan’da Türkiye yepyeni daha istikrarlı, daha güvenli, daha hızlı karar almaya ve uygulamaya imkân veren bir sistemin sahibi olacak. Tabii yönetim sistemini değiştirmek yetmez, hedeflediğimiz büyük ve güçlü ülkeyi inşa etmek için, hep beraber bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.’ tespitlerini paylaşan Milletvekili Aydemir,’ Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, AK bir değişim, AK kararlılıktır. 15 yıllık süreçte Türkiye’nin AK ufka yürüyüşüne önderlik eden AK Liderin izinde ve yolunda, ‘evet’ seferberliğindeyiz. Bu değişimi milli iradeye sadakat ve vefanın gereği olarak görüyoruz. Bu değişimi millete saygının ifadesi olarak kaydediyoruz. Bu değişimi 27 Mayıslar, 12 Eylüller, 28 Şubatlar, 15 Temmuzlar bir daha yaşanmasın diye istiyoruz. Bu değişimi Hakkın sesi olan halkın sesinin yönetime daha kapsamlı olarak yansıması için istiyoruz. Bu değişimi, Türkiye çağlar üstü bir yönetim sistemine kavuşsun diye istiyoruz. ‘ dedi.
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler