Milletvekili Aydemir’den yatırımcılara çağrı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 04.11.2016 15:44:00
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, yatırımcıları Erzurum’a davet etti.
Milletvekili Aydemir’den yatırımcılara çağrı

RADARHABER / ERZURUM
 
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca hayata geçirilen "Millî Tarımı Destekleme Modeli ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu içeren yatırım hamlesinin kalkınma ve ekonomik büyüme adına önemli fırsatlar barındırdığını belirterek, yatırımcıları Erzurum’a davet etti. 
 
AYDEMİR GENEL KURUL’DA KONUŞTU
 
TBMM Genel Kurulu’na seslenen AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, Erzurum’un Millî Tarımı Destekleme Modeli ve 2’inci teşvik süreciyle birlikte bölgesinde bir yatırım adresi olma konumunu güçlendirdiğini, bunun hem il hem de il dışındaki yatırımcılar için ciddi fırsatlar oluşturduğuna dikkat çekti.
 
MİLLÎ TARIMI DESTEKLEME MODELİ YAKLAŞIMI
 
Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu içeren yatırım hamlesinin bu bölgelerde ve özellikle Erzurum'da bir kalkınma heyecanı oluşturduğunu, özel sektör bazlı girişimciliğin yeni bir ivme kazandığını kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Süreçte Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın "Millî tarımı destekleme modeli" başlığıyla hayata geçireceği yeni proje, tarım sektörünün öncelikli olduğu bölge ve ilimizde başlattığımız marka ilçeler konseptine çağdaş düzeyde destekler içermesi bakımından fevkalade önemlidir. Bu yaklaşım, organik tarım için önemli potansiyel ve imkânlar barındıran Erzurum'da ilçeler ölçeğinde markalaşma sürecini hızlandıracak, ilimiz ve bölgemiz tarım alanında kendini ifade için yeni bir imkâna kavuşacaktır. Ülkemiz sathındaki bütün müteşebbisleri bu manada Erzurum'a yatırıma davet ediyoruz.’ dedi.
 
KUTLAMA
 
Konuşmasının son bölümünde AK Parti’nin iktidara gelişinin 15’inci yıldönümünü kutlayan Milletvekili Aydemir, ‘Ülkemizi çağlar üzerinden aşırtan 3 Kasım AK iktidar bayramının on dördüncü yılını tebrik ediyorum’ ifadelerini kullandı.
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler