Milletvekili Deligöz'den ŞEHİRDER'e Ziyaret

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 04.05.2016 09:06:00

RADARHABER / ERZURUM

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, ŞEHİRDER’i ziyaret ederek şehrin meseleleri ve eğitim konularında istişare yaptı. 
Ziyarette milletvekili Deligöz, ŞEHİRDER’in milli ve manevi hassasiyetini takdirle izlediğini ifade etti. ŞEHİRDER’in şehrin ve ülkenin meseleleriyle yakından ilgilenmesinin yanı sıra okul öncesinden doktora öğrencilerine kadar yeni neslin eğitim ve kültürlerini destekleyici akademilerinin şehrimizin ve ülkenin nitelikli insan kaynağı için ne kadar önemli olduğunun farkında olduğunu belirterek ŞEHİRDER Başkanı Murat Ertaş’ı ve yönetimini özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.
ŞEHİRDER Başkanı Murat Ertaş da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Erzurum’u temsil eden ve Erzurum için çaba gösteren başta vekiller olmak üzere tüm etkin kişilere şehirle ilgili yetkin oldukları her konuda yardımcı olmaya çalıştıklarını, bu bağlamda milletvekillerinin STK’ları ziyaretlerini ve istişarelerini önemli bulduklarını ifade ederek, ilk defa bir Erzurum milletvekilinin Cumhurbaşkanı’nı temsil etmesinin kendilerini gururlandırdığını söyledi. ŞEHİRDER Başkanı Ertaş sözlerine şöyle devam etti: “Erzurum milletvekilimiz Sayın Orhan Deligöz’ün Nijer cumhurbaşkanlığına seçilen Mahamadou Issoufou’nun görevlendirme törenine Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanını temsilen katılması sayın milletvekilimizin bir hemşehrisi olarak bizleri ziyadesiyle gururlandırmıştır. Bir Erzurum milletvekilinin cumhurbaşkanını yurt dışında temsil etmesi bildiğimiz kadarıyla ilk. Bu açıdan önemli. Ayrıca milletvekilimizin Türkiye-Nijer Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı’na seçilmiş olması da bizleri mutlu etmiştir. Sayın milletvekilimize üstlenmiş olduğu görevlerde muvaffakiyetler dilerken, derneğimizi ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.”

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler