Milletvekili Yavilioğlu'ndan bayram mesajı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 07.08.2013 16:20:00
AK Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram mesajı yayımladı.
Milletvekili Yavilioğlu'ndan bayram mesajı

RADARHABER / ERZURUM
 
AK Erzurum Milletvekili, Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu Üyesi ve AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, birlik ve beraberlik temennisinde bulundu. 
 
"ACIDAN,KEDERDEN UZAK.."
Ramazan ayını seçim bölgesinde hemşerileriyle birlikte geçiren Dr. Yavilioğlu, Yıl içerisinde devam eden meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi ve bölgedeki sorunlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak üzere hemşehrileriyle ilçe ve il merkezindeki toplantılarda ve iftarlar sofralarında bir araya geldi. Bugün Türkiye’de huzur ve sevgi ortamının oluştuğuna dikkat çeken Dr. Yavilioğlu, “Herkesin ailesiyle birlikte acıdan, kederden uzak, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde nice bayramları sevgi ve hoşgörü ortamında kutlamasını diliyorum” dedi.
 
"HUSUMET VE KARDEŞ KAVGALARI RAFA KALDIRILIR"

Mesajında bayramların Alvarlı Muhammed Lütfi Efendinin mısralarında yer alan cananın can bulduğu, kulun sultanına ulaştığı ve günahların affı mağfiret olduğu bir bayram arzuladıklarını, gönüllerimizin bir yandan bayrama coşkuyla girerken, diğer taraftan bayramı açlık ve şiddet altında karşılaşan Müslüman kardeşlerimizin acılarını aynı yoğunlukla paylaştıklarını ifade eden Yavilioğlu, daha sonra şunları kaydetti; ”Bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biridir. Birlik ve beraberliğimizi daima korumalı, aramıza nifakla yaklaşmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz. Bu günlerde dargınlıkların, husumetin, kardeş kavgalarının ebedi olarak rafa kaldırıldığı, İslam Aleminde akan kanın durduğu kardeşliğin tesis edildiği bir günün başlangıcı olmalıdır“ dedi. Yavilioğlu “Bu gün milletçe Ramazan Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli mihenk taşlarından birisidir. Çünkü bayramlar sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, önemli günlerden biridir. Bayramlar dargınlıkların barıştığı, sevginin yoğunlaştığı istisna günlerdir. Bugünlerde iyilik ve güzellikler üretmeli, güzel şeyler konuşmalıyız. Barıştan, huzurdan yana olmalı, bayramın manevi bereketiyle aydınlanmalıyız. Ayrıca dünya coğrafyasında işkencelerle, savaşlarla zulüm gören Müslüman kardeşlerimize barış, refah ve huzurun gelmesini; gözyaşı, kan ve şiddetin bir an evvel durmasını en kalbi duygularla temenni ediyor. İslam Alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.” 

Etiketler : Erzurum, Ramazan, bayram, Yavilioğlu,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler