Muhyettin Aksak'tan zafer bayramı mesajı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 28.08.2013 18:33:00
Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Muhyettin Aksak,gezi parkı eylemcilerine gönderme yaptı.
Muhyettin Aksak'tan zafer bayramı mesajı

RADARHABER / ERZURUM

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, “30 Ağustos, 26 Ağustos 1071’de Anadolu’nun kapılarını açan Türk milletinin, Büyük Taarruz Meydan Muharebesiyle düşmanı topraklarından söküp attığı Zafer günüdür” dedi. 

''TÜRK MİLLETİ İÇİN ZAFER HAFTASIDIR''

Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında Türklerin Anadolu’ya giriş yaptıkları 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi’ne de atıfta bulundu. Ağustos ayının son haftasının Türk Milleti için Zafer Haftası olduğuna dikkat çeken milletvekili Aksak, mesajında şu ifadelere yer verdi:“Sultan Alp Arslan ve kahraman ordusu 26 Ağustos 1071’de Malazgirt Zaferi’ni kazanarak Aziz Milletimize Anadolu’nun kapılarını aşmış ve bu cennet toprakları Türk Yurdu olarak tescil etmiştir. Bu zaferden yaklaşık dokuz asır sonra Anadolu’nun isimsiz kahraman evlatları, vatanı dört bir yandan saran düşmana karşı Ataları Sultan Alp Arslan’ın emanetine sahip çıkmıştır. Doğu ve Güneydoğu’da düşmanı vatan sınırları dışına atan Türk Ordusu, Batı’da da Büyük Taarruz Meydan Muharebesi’ni 30 Ağustos’ta kazanarak Türkleri Anadolu Topraklarından çıkartma hayalleri tamamen bitmiştir. 30 Ağustos Büyük Taarruz Zaferi, milletimizin bir bütün olarak düşmana karşı koyduğu ve çok zor şartlar altında kazanılmış büyük bir özgürlük mücadelesinin zaferdir.

GEZİ PARKINA GÖDERME
Bugün içinde bulunduğumuz hassas durum gösteriyor ki, millet olarak birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşamaya özen göstermeliyiz. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara gelmeden kardeşliğimizi baltalamak için kurulan tuzakları bozmalıyız. Bizlere düşen, zor şartlar altında, büyük fedakârlıkla kazanılan Kurtuluş Savaşı ve bu destansı mücadele ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni; birlik, beraberliğimizi muhafaza ederek, huzur ve güvenle gelecek nesillerimize bırakmaktır. Çok şükür bu Aziz Millet, “Gezi Parkı” üzerinden yürütülmeye çalışılan oyuna gelmemiş ve bu topraklar üzerinde tesis edilen bin yıllık kardeşliği bozmak isteyenlere bir kez daha ders vermiştir.
30 Ağustos Zaferi’nin 91. Yılını kutladığımız bugün, bir kez daha vatanın bağımsızlığı için her türlü fedakârlığı yaparak, bağımsızlık ve hürriyetinden asla vaz geçmeyeceğini tüm dünyaya kabul ettiren, sırtındaki bebeklerinin kundakları ile taşıdıkları cephaneleri koruyan kadınlarımızı - annelerimizi, Aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Ruhları şad, mekânları Cennet olsun.”

Etiketler : Erzurum, Milletvekili, gezi, mesaj,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler