Murat Kılıç ziyaretlerini sıklaştırdı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 10.06.2013 15:44:00
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, MÜSİAD'ı ziyaret etti, gezi parkı eylemleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Murat Kılıç ziyaretlerini sıklaştırdı

RADARHABER / ERZURUM

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Müstakil ve Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti. Kılıç, gündemle ilgili konulara değinirken özellikle Gezi Parkı olaylarında yaşanan olayların Türkiye’nin gelişmesini önlemek isteyen güçler tarafından organize edildiğini savundu. MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, son günlerde gelişen olaylara değindi. Kılıç, Türkiye’nin son günlerde gündemini işgal eden ‘Barış Süreci’nden, ‘Gezi Parkı’ olaylarına değindi. Kılıç, Türkiye’nin terörden çok çektiğini ve binlerce şehit verdiğini, binlerce insanın gazi olduğunu söyledi. Ayrıca binlerce ailenin evine, ocağına ateş düştüğünü de kaydeden Kılıç, artık bu terörün bitmesini istediklerini ifade ederek, “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve hükümet üyelerimizin de terörün bitmesi konusundaki mücadelesini görüyoruz. Bu anlamda partimizin iktidara geldiği günden beri büyük emekleri, gayretleri var. “dedi.

GEZİ PARKI YORUMU: TÜRKİYE'NİN GELİŞİMİNİ ENGELLEMEK İSTİYENLER

Ayrıca İstanbul’daki Gezi Parkı olaylarına da değinen İl Başkanı Kılıç, Taksim’de başlayıp Türkiye genelinde bir çok ile yayılan ve organize bir şekilde sürdürülen olayların provoke olduğunu savundu.Kılıç, Gezi Parkı olaylarında Türkiye’nin gelişmesini engellemek isteyen dış mihraklı şer odaklarının organize ettiğini savunarak, sağ duyulu vatandaşların bu tür olaylara karışmaması ve dikkatli olmasını bir kez daha yeniledi. Kılıç, “Türkiye’nin gelişmesini istemeyen ve 2023 hedefine varmasını istemeyen şer güçler tarafından organize bir şekilde yürütülen bu olaylar asla birlik beraberliğimizi ve Türkiye’nin gelişmesini engelleyemeyecektir. ”dedi.

DOKTOR BEKMEZ: HERKES BU VATANA SAHİP ÇIKMALI

MÜSİAD Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez’de olayların üzüntü verici olduğunu ve hiçbir sağduyulu insanın kabullenemeyeceğini ifade etti.

Dr. Bekmez, bu tür olaylara karşı sağ duyulu vatandaşların daha dikkatli olmasını gerektiğinin altını çizerek, “Bütün vatandaşlarımız el birliği içerisinde bu olayların ve Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlere karşı oynanan oyunların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Herkes bu vatana sahip çıkmalı, duygusal, ötekileştiren tepkilerden uzaklaşıp, sağduyulu hareket etmeli" dedi. Bu arada Murat Kılıç'ın son 1 ayda gezi ve incelemelerini sıklaştırması, seçimlerde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacak yorumlarının yapılmasına neden oluyor.

Etiketler : Erzurum, aday, Kılıç, ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler