Murat Kılıç'tan teşekkür!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 24.06.2013 19:33:00

RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Milli İradeye Saygı Mitingine yüz bini aşkın katılım yaşandığını belirterek “Bu mitingle halkımızın demokrasiye, AK Partiye ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a güveni, milli iradeye olan inancı ve desteği bir kez daha ifade edilmiş oldu” dedi. 

''AYRI BİR ANLAM TAŞIMAKTADIR''
Erzurum’un dün İstasyon Meydanında gerçekleştirilen “Milli İradeye Saygı” mitingi ile tarihi bir güne daha tanıklık ettiğini dile getiren AK Parti İl Başkanı Kılıç, “İçinde bulunduğumuz süreç ve hassasiyetlerimizin yanı sıra, zaman ve mekan olarak Erzurum’un “Milli İradeye Saygı Mitinglerine” ev sahipliği yapan ilk şehirler arasında yer alıyor olması da ayrı bir anlam taşımaktadır. Halkımızın yoğun katılımı ile resmi rakamlara göre yüz bini aşkın hemşehrimizin bir araya geldiği bu mitingle halkımızın demokrasiye, AK Partiye ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a güveni, milli iradeye olan inancı ve desteği bir kez daha ifade edilmiş oldu.

''DOSTA DÜŞMANA GÖSTERDİK''
2023 Hedefleri kapsamında sadece bölgesinde değil, dünyada lider ülke olma yolunda emin adımlarla yürüyen Türkiyemize ve AK Partimize yönelik demokrasi ile bağdaşmayan, anarşizm temeli üzerine kurulmuş her türlü girişimin halkımızın desteği ve feraseti ile bertaraf edileceğini dosta düşmana bir kez daha göstermiş olduk. Miting alanını dolduran hemşehrilerimizin coşkusu ve heyecanı bu manâda çok ciddi mesajlar içermektedir. Türkiyede bir kaos ortamı meydana getirmeye çalışan iç ve dış mihraklara, Erzurum halkının bir cevap niteliğindeki bu duruşu ile gerekli yanıt verilmiş oldu. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Erzurum, geçmişte olduğu gibi bugün de bir kez daha milli iradeye sahip çıkarak demokrasiden yana tavrını güçlü bir şekilde ortaya koymuştur. Gücünü Hak'tan ve halktan alan başbakanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN’ a ve AK Partiye gösterilen bu yoğun sevgi ve ilgi çalışmalarımızdaki azim ve kararlılığımızı bir kez daha artırmıştır.

''HERKESE TEŞEKKÜR''

Bu vesile ile Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a; ve onun sevgisini karşılıksız bırakmayan Erzurum halkı başta olmak üzere, bu büyük ve tarihî mitingin gerçekleşmesinde katkısı bulunan bütün teşkilat mensuplarımıza, gece-gündüz demeden gayret gösteren Kadın ve Gençlik Kollarımıza; ayrıca katılımları ile bizleri onurlandıran AK Parti genel merkez teşkilatımıza, milletvekillerimize, saygıdeğere bakanlarımıza ve mitingi takip ederek gerek yerel ve gerekse ulusal basın aracılığı ile halkımıza gerçek ve doğru bilgiyi ulaştıran kıymetli basın mensuplarımıza sevgi ve saygılarımı sunarım.” diye konuştu. 

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler