Mustafa Ilıcalı Büyükşehir'e talip

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 13.11.2018 09:17:00
Ak Parti´de 22. ve 26 dönem Erzurum Milletvekili olarak görev yapan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı...
Mustafa Ilıcalı Büyükşehir'e talip

 

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM

AK Parti´de aday adaylık müracaatları Cuma gününe kadar uzatıldı, Erzurum´da da müracaatlar devam etti. Son olarak Ak Parti´de 22. ve 26 dönem Erzurum Milletvekili olarak görev yapan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi başkanlığı için aday adayı oldu. Ilıcalı, aday adaylığını AK Parti Erzurum İl Başkanlığı´nda düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu, Erzurum´a hizmet için Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu söyledi.

 

''HİÇ KİMSENİN RAKİBİ DEĞİLİM''

 

Konuşmasına ‘‘ Ben bu mübarek şehre 2 dönem Milletvekilliği yaptım´´ diyerek başlayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı  Mustafa Ilıcalı, ‘´ Bu şehre katkıda bulunmaya çalıştım. Önemli işler yaptığımıza inanıyorum. 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde, gelen talep üzerine, değerli dostlarımızdan gelen talepler üzerine bende bu şehre belediye başkanı olarak katkıda bulunurum Allah nasip ederse. Buradaki başvuru evrakıma da bu amacı yazarak başvurdum. AK Parti´nin kurucu genel başkanımız sayın Erdoğan´ı belediye başkanlığından tanıyan teknik ekipten biriyim 1994 yılında bu yana. Bu davanın Türkiye´ye kazandırdıklarını çok yakından bilen biri olarak, yeni çalışmalara imza atmak için buradayım. Bu şehre taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Hiç kimsenin rakibi değilim. Allah bu şehre en iyi hizmeti verecek kişiyi nasip etsin´´ dedi..

 

‘‘ERZURUM´U ÇOK SEVİYORUM, FAYDALI OLACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM…´´

 

Erzurum´a hizmet vermek için aday adayı olduğunu belirten Ilıcalı, konuşmasına şöyle devam etti: ‘‘ Bu şehre hizmet vermek için aday adayıyım. Beni siz tanıyorsunuz, sektör tanıyor, ülke tanıyor. Geçmiş dönemde Allah nasip etmiş hizmetlerimiz olmuş. Tecrübem ve hizmetlerim açısından bu şehre katkı sağlayacağıma inanıyorum.  Hep beraber bu şehrin sorunlarını birlik ve beraberliğimizi çok güçlendirerek bütün enerjimizle Erzurum´a faydalı olacağımızı düşünüyorum.  Erzurum sevdalısıyım, Erzurum´u çok seviyorum. 4 aydır Üniversite´de hocalık yapıyorum, Erzurum´un geçmediği bir dersim olmaz. Şuan itibarıyla 5 aday adayı var. Kim aday olursa destek verip katkı sağlayacağız. Bugün itibarı ile resmen aday adayıyım. Tekrar herkese teşekkür ediyorum. Aday adayı evrakımda bir eksiklik var, sizin sorularınızdan sonra imzamı atıp teslim edeceğim. ‘´ Ilıcalı bir basın mensubunun ‘‘ Belediyecilik geçmişiniz var, hayata geçirdiğiniz projeler var. Aklınızda Erzurum´la ilgili projeler var mı? ‘‘ 1999´da Büyükşehir belediyesinde Tayip bey başkan iken daire başkanıydım, ulaştırmada. 99´da bir sunum yaptım şunları şunları yapacağım diye. Hatta şöyle bir ifade kullandım, dedim ki ‘Erzurum´un sayın Recep Tayyiip Erdoğan´ı olacağım. Nasip olmadı aday olamadım.  Her şey nasip kısmet. Şuanda Erzurum´da yapılan çok şey görüyorum ama yapılacakları da görüyorum. Yapanlardan Allah razı olsun. Güzel işler yaptılar. Örneğin Recep Tayyip Erdoğan kültür merkezi. Erzurum´da bundan sonra yapacağımız projelerde istihdama yönelik yatırımlar var. Bir çağrı merkezi projemiz oldu şuan 5 bin kişi istihdam ediliyor. Sporda, sağlıkta, termalde, turizmde önemli işler yapacağız. Yapılan ulaştırma yatırımlarını daha da artıracağım, buranın cazibe merkezi olmasını sağlayacağım´´ diye konuştu.  Millitgvekili Ilıcalı, toplantının sonunda aday adaylığı müracaat dilekçesini basının karşısında imzaladıktan sonra Ak Parti Erzurum İl Başkanlığı Teşkilat Başkanı Muhammet Sunar´a teslim etti.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler