"Ne mutlu hak için nefsinden geçenlere”

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 15.08.2016 09:31:00
Aydemir, AK Parti’nin 15. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak,
"Ne mutlu hak için nefsinden geçenlere”

RADARHABER / ERZURUM
 
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti’nin 15. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Ak dava yalnız bir siyasi mensubiyeti değil, medeniyetimize ilham veren milli birlik, dirlik, beraberlik ve bütünlük şuurunu temsil eder. Kaynağı vahdettir, istikameti haktır.” dedi. 
 
AK Parti’nin milli feraset, halka hizmeti hakka hizmet bilen imani bir basiret, hakka teslimiyet, halka muhabbet esasıyla kurulduğunu; insanın yaradılmışların en şereflisi olduğu şuuru, devlet, bayrak, vatan ve millet kutsallarına amede olma gururunu ifade ettiğini vurgulayan Milletvekili Aydemir, “AK dava Allah'tan başkasına kulluk etmemek, hak yolunda, milli irade safında kefenini cebinde, şehadetini dilinde bulundurmaktır.” tanımlamasını yaptı.

AYDEMİR: AK PARTİ BİR DAVANIN ADIDIR
 
Aydemir, “AK Parti bir davanın adıdır. Bu dava, 'Lekad Halaknalinsane fih ahseni takvim’ hakikati üzerindedir. Haliyle bir siyasi hareketi değil, kutlu bir dirilişi temsil eder. Ve bu davanın mensubiyeti oy değil, hakka iman iledir. AK Parti dediğinizde temeli ila’yı kelimetullah olan bir davadan bahsetmiş olursunuz.” kaydını düştü.
 
Ak hareketin, fiziki manada, sağlıktan eğitime, ulaştırmadan turizme, kültürden spora, tarımdan sanayiye kadar hayatın her alanında Türkiye’de bir hizmet hamlesi başlatan, değişim, dönüşüm ve reformları gerçekleştiren, ilklerin başlatıcısı, olduğunu aktaran Milletvekili Aydemir, “Türkiye siyasi hayatında bir milat olan Ak dava hareketi, mana planında fikir, teşebbüs ve inanç hürriyetlerine vurulmuş prangaları kıran, mazlumların ahını durdurmaya, mağdurların gözyaşlarını silmeye nefsini adayanların adresidir.” dedi.
 
“AKİF'ÇE SES, YUNUS"ÇA NEFES"
 
Aydemir mesajında “Ak dava, üstat Necip Fazıl’ın yorumuyla, ‘Surda bir gedik açtık, mukaddes mi mukaddes/Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es’ diyenlerin, milli irade, şuur ve duruşla vesayetlere göğsünü siper edenlerin, Haktan başka ölçüsü olmayanların eseridir. Yüce Millete kefen biçmeye kalkışanlar karşısında Akif’çe bir ses, halkı hakir görenler önünde Yunusça bir nefestir.” tarifinde bulundu.
 
Ak davanın en bariz ve en beliği ifadesinin 15 Temmuz’daki hain kalkışma karşısındaki milli duruş olduğunun altını çizen Milletvekili Aydemir, “Ak dava milli irade neredeyse biz oradayız diyenlerin imanını temsil eder. Hak için halka hizmetkar olma, mukaddeslere can adama davasıdır bu kutlu yürüyüş. İnşallah, Hakkın yardımı, halkın teveccühüyle, kızıl elması hak olan bu dava, AK Parti hareketinin kurucusu ve Ak lider Recep Tayyip önderliğinde hak ufkuna doğru başlattığı yürüyüşü sürdürecektir. 15. gurur yılımızda, Ak davaya hizmet eden herkes ve herkesime şükran ve saygılarımızı sunuyor, milli irade uğruna nefsinden geçenlere rahmet diliyor, bu yolda canlarını siper edenleri minnetle anıyoruz.” diye konuştu.
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler