Oltu Belediye Başkanı'nın acı günü!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 11.06.2013 16:55:00
Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'in abisi, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Başkan Ziyrek, makamında taziyeleri kabul etti.
Oltu Belediye Başkanı'nın acı günü!

RADARHABER / ERZURUM

Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, geçtiğimiz hafta Trabzon’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve ikamet ettiği Konya’da defnedilen abisi Osman Ziyrek için taziye dileklerini makamında kabul ediyor. 
Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek’i acılı gününde yalnız bırakmayan Oltulular belediyeye akın etti. Konya’daki cenaze töreninin ardından Oltu’ya dönen Başkan Ziyrek, ilçe halkının başsağlığı dileklerini makamında kabul ediyor. 

ACILI BAŞKANTAZİYELERİ KABUL ETTİ
İlçe halkının taziye vermek üzere adeta akın ettiği belediyedeki makamında ziyaretçilerini kabul eden Başkan Ziyrek, herkese teşekkür etti.
Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu’nu da makamında ağırlayarak başsağlığı dileklerini kabul eden Ziyrek, “Böyle acılı günlerinde insanların dostları tarafından aranması, verilebilecek en güzel destektir. Beni ve ailemi bu acı günümüzde yalnız bırakmayan ve acımızı paylaşan eş, dost ve arkadaşlarımın yanı sıra tüm hemşehrilerime de teşekkür ederim.” diye konuştu. (İHA)

Etiketler : Erzurum, Oltu, taziye, ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler