SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Oltu'da Fuat Demir ismi büyük sevinç yarattı
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 10.02.2024 23:55:00 |
Sevilen isim Fuat Demir, "Yeter söz Oltu'nun" dedi ve Demokrat Parti'den aday oldu.
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Oltu'nun sevilen ve sayılan iş insanı Fuat Demir, Demokrat Parti'den Oltu belediye başkan adayı oldu. 31 Mart yerel seçimleri öncesi İlçesi Oltu'da Fuat Demir sevinci yaşanıyor. Uzun yıllardır ilçesinde başta inşaat sektörü olmak üzere değişik alanlarda yaptığı başarılı çalışmalar ile beğeni toplayan ve Oltu'nun sevilen simalarından biri olan Fuat Demir, Demokrat Parti'den belediye başkanlığıına aday oldu. " Oltu halkının iradesini bayraklaştırmak için bu yola çıktık." diyen Fuat Demir, "Biz bu şehirde yaşıyoruz; davamız gelişmiş, bakımlı, temiz, gençlere istihdam sağlamış, sosyokültürel yapıya dokunan bir belediyeciliktir. Yıllardır bu belediyecilik anlayışını göremediğimizden dolayı halkımız adına biz buradayız gerek çevresel, sosyal gerek maddi ve manevi gelişim için bu yola baş koyduk. Derdimiz, davamız ilçemizi planlı programlı bir şekilde kalkındırma geliştirme ve mutlu huzurlu, yaşanır, müreffeh, gelişmiş, temiz bir ilçe inşa etmektir. Halkımızın yoğun talepleri üzerine biz bu yola girdik. Oltu halkının iradesini bayraklaştırmayı gaye edinen demokrasi mücadelemizde yanımızda yanımızda bir tek 'SEN' eksiksin diyor ve bir ve beraber yol yürümeye talibim. Amacımız rakip olmak değil Oltumuza daha iyi hizmet edebilmektir.
"YETER SÖZ OLTU'NUN"
Demokrat Parti'den Oltu Belediye Başkan Adayı olan Fuat Demir, " Oltu halkının yoğun talebi karşısında kayıtsız kalmamız söz konusu değildi. Amacımız rakip olmak değil Oltu'muza daha iyi hizmet edebilmektir." dedi.
" Biz oltunun evladıyız." diyen Demir, " Biz bu şehirde yaşıyoruz , derdimiz davamız gelişmiş bakımlı, temiz, gençlere istihdam sağlamış, sosyo kültürel yapıya dokunan bir belediyeciliktir. Amacımız rakip olmak değil Oltu'muza daha iyi hizmet edebilmektir. Oltu halkının yoğun talepleri üzerine biz bu yola girdik." dedi. Oltu'da ciddi yatırımları olan ve istihdama katkı sağlayan, İş İnsanı Fuat Demir'in adaylığını açıklaması ilçede sevinçle karşılandı.
.jpg)
En Son Haberler
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.
-
Emekliler Elmalı’nın sofrasında buluştu
Elmalı: Emeklilere yardım kolisi dağıtmak değil, aynı sofraya oturmak gerekir.
-
Palandöken Belediyesi’nden renk katan kızak keyfi
Palandöken belediyesi kızak pisti, yarı yıl tatilinde 25 bini aşkın misafiri ağırladı.
-
Elmalı’dan atlama kulelerinde kızak etkinliğine tepki
DP'li Elmalı, milyonluk atlama kulelerinde kızak etkinliği yapılmasına tepki gösterdi.
-
Elmalı’ya Cemevi’nde alçak saldırı
Ebubekir Elmalı, Erzurum’da gerçekleştirdiği bir Cemevi ziyareti sırasında sözlü ve fiziki saldırıya uğradı.
-
Elmalı’dan istihdam odaklı yerel teşvik modeli önerisi
Elmalı: Esnaf daha işyerini açmadan belediyeye borçlandırılıyor.
-
Palandöken Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Palandöken Belediyesi envanterine toplam 12 yeni araç dâhil edildi.
-
DP'li Elmalı'dan iktidara Zengezur eleştirisi
Elmalı: “Zengezur Koridoru iktidarın dış politika karnesine yazılmış bir hezimettir”
-
Demokrat Parti Erzurum’da şaşırttı!
Demokrat Parti'nim Erzurum’daki 80. Yıl coşkusu salana sığmadı.





