Orhan Bulutlar'da resmen aday adayı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 24.10.2013 10:00:00
AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı’na ilk müracaatı, mevcut Başkan Orhan Bulutlar yaptı.
Orhan Bulutlar'da resmen aday adayı

RADARHABER / ERZURUM
2014 Yerel Seçimler için AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı’na ilk belediye başkan aday adaylığı müracaatını mevcut Belediye Başkanı Orhan Bulutlar yaptı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar aday adaylığını açıklamak üzere dün akşam saatlerin de parti binasına belediye meclis üyelerin den oluşan bir gurupla geldi.
Başkan Bulutlar, ilk olarak belediye başkan aday adaylığı müracaatı olan başvuru formunu AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurta takdim etti. Başkan Bulutlar, aday adaylığı müracaatını yaparken yaptığı konuşmada, “ AK Parti 2014 Mart ayındaki mahalli seçimler için seçim takvimi sürecini başlatmıştır. Palandöekn Belediyesi olarak meclis üyelerimizle, ekibimizle birlikte 5 senedir halkımızın ve partimizin desteğiyle, birlikberaberlik içerisin de insan odaklı belediye başkanı olarak yapmış olduğumuz hizmetinin ikinci dönemdede yine sizlerle beraber sizlerin desteğiyle inşallah yapabilmek adına AK Parti’den Palandöken ilçe Belediye Başkanlığı aday adaylığımı şuan itibari ile yapıyorum, ülkemize, şehrimize, ilçemize, partimize ve hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt ise yaptığı konuşmada, “Bende mevcut başkanımız sayın Orhan Bulutların aday adaylığı müracaatını sizlerin huzurun da alıyorum Ak Partimiz için Palandökenimiz için Şehrimiz için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Etiketler : Erzurum, seçim, aday, Palandöken,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler