Orhan'dan Yavaş ve İmamoğlu'na belediyecilik dersi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 17.02.2021 15:13:00
Orhan, "Araçlarınızla trafiğe çekinmeden çıkabilirsiniz" çağrısı yaptı.
Orhan'dan Yavaş ve İmamoğlu'na belediyecilik dersi

RADARHABER / ERZURUM 
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun halka yaptığı "Sakın özel araçlarınızı kullanmayın" çağrısına inat, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, "Araçlarınızla trafiğe çekinmeden çıkabilirsiniz" çağrısı yaptı. Tüm ülkeyi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun halka yaptığı "Sakın özel araçlarınızı kullanmayın" çağrısına inat, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, "Araçlarınızla trafiğe çekinmeden çıkabilirsiniz" çağrısı yaptı.  
Erzurum'da dün gece geç saatlerde başlayan ve sabaha kadar yoğun bir şekilde yağan kar hayatı olumsuz etkilese de, yağışa karşı hazırlıklı olan belediyeler kısa sürede yolları karlardan temizledi, ulaşımın aksamasına müsaade etmedi. 

 
Aziziye Belediye Bakanı Muhammed Cevdet Orhan da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla karla mücadele çalışmaları hakkında hem bilgiler verdi hem de halkına "Sakın özel araçlarınızla çıkmayın" uyarısında bulunan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na da mesaj gönderdi. Ekiplerimiz, Aziziye ilçemizin dört bir yanında karla mücadeleye devam ediyor. Tüm cadde ve sokaklarımızı, hatta kaldırımları bile kardan süratle arındırıyor, AK belediyecilik anlayışının hayatı kolaylaştıran en güzel örneklerini Aziziye’de sergiliyoruz" diyen Başkan Orhan, Yavaş ve İmamoğlu'nun aksine herkesin özel araçlarını kullanabileceğine dikkat çekti.

 

Tüm yolların kardan temizlendiğini, ilçe sınırları içerisinde ulaşım sorunu yaşanan bölge olmadığına atıfta bulunan Başkan Orhan, "Aziziyeli hemşehrilerimize diyoruz ki: Araçlarınızla trafiğe çekinmeden çıkabilir, her türlü toplu taşıma imkânından rahatlıkla faydalanabilir ve Erzurum’un dilediğiniz her yerine hem de hiçbir aksaklık yaşamadan ulaşabilirsiniz" dedi.  (Kaynak: Erk Haber)

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler