Özdoğan: Güçlü iktidar lider Türkiye demektir

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 16.08.2014 11:02:00
Ömer Özdoğan,önümüzdeki süreçte Türkiye’nin lider ülke olacağını söyledi.
Özdoğan: Güçlü iktidar lider Türkiye demektir

RADARHABER / ERZURUM
Uluslararası Teknolojik, Ekonomik ve Kültürel İlişiler Birliği (UTEK) Genel Başkanı Dr. Ömer Özdoğan,yaptığı açıklamada; Türkiye’nin AB’ye girmesinin artık zamanının geldiğini, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde üstün başarı göstererek ilk turda seçilen Yeni Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesini memnuniyetle karşıladıklarını, önümüzdeki süreçte Türkiye’nin lider ülke olması noktasında önemli gelişmelerin yaşanacağına inandıklarını ifade etti. 
 
‘TÜRKİYE ÇOK YAKINDA AVRUPA BİRLİĞİNE GİRECEK’
UTEK Genel Başkanı Dr. Özdoğan, Başbakan Erdoğan’ın 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinin Türkiye’nin ekonomik, kültürel ve sosyal alanlarda olumlu etkilere neden olacağını belirtti.
Dr. Özdoğan, istikrar için reformların hız kesmeden devam edeceğine dair beklentilerin gerçeğe dönüşmesini arzu ettiklerini ifade eden Dr. Özdoğan,’Uluslararası arenada Türkiye’yi çağ atlatacak performans ve reformları hızla uygulayarak Türkiye’nin dünya ülkeleri arasında önemli bir cazibe merkezi haline gelecek. Gerek ekonominin gerekse insan hakları ve evrensel hukuk normlarının gelişerek kalkınmış modern batı medeniyetleri seviyesine ulaşarak tüm bu gelişmeler birlikte ele alındığında Türkiye ’nin AB’ye dahil olması sürecinin çok yakında Avrupa Briliğine gimesini ümit ediyoruz.’ Dedi.
 
‘İKTİDARIN GÜÇLÜ, SAĞLIKLI OLMASI LİDER TÜRKİYE DEMEKTİR’
‘Güçlü bir Türkiye için, muhalefetinde revizyon geçirmesinin artık şart. Güçlü muhalefet güçlü iktidar demektir. Muhalefetin ve iktidarın güçlü, sağlıklı olması lider Türkiye demektir.Kılıçdaroğlu’nun kurultay çağrısının yeni Türkiye vizyonuna uygun olarak, Muharrem İnce’nin yeni dönemde yapıcı muhalefeti başarıyla yürütebilecek bir sorumluğa sahip olacağını ümit ediyorum. Aynı sorumluluğun diğer muhalefet partilerinden de bekliyoruz. Yasa dışı yollarla, dış mihraklı yönlendirmelerle Türkiye’nin yıpratılmaya çalışıldığını, bu tür yasadışı faaliyetlerin önlenmesine yönelik daha etkili tedbirlerin alınmasının Türkiye’nin geleceğini yakından ilgilendirmektedir.Türkiye’de milletin iradesine eşdeğer hiçbir kurum ve teşekkülün olmaması için etkili bir mücadelenin şart olduğuna inanıyorum’ diye konuştu
Etiketler : Erzurum, lider, Türkiye, iktidar,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler