
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Palandöken belediyesi kimsesizlerin kimsesi oldu
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 29.05.2018 11:15:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Palandöken Belediyesi, Ramazan ayında dar gelirli ve ihtiyaç sahipleri için adeta seferber oldu. Hasta, yaşlı ve kimsesiz vatandaşların evine kadar hem iftar hem de sahur yemeği ulaştıran Palandöken Belediyesi, her ay düzenli bir şekil de 350 aileye 36 bin ekmek yardımında bulunurken, bin 500 ailenin yüzünü de alışverişi çekleriyle güldürdü. Palandöken Belediyesi ayrıca kurduğu iftar sofralarında ise her gün 2 bin kişiyi ağırlıyor. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediye olarak Ramazan ayında yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı. Başkan Bulutlar, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışmanın zirveye ulaştığı bir zaman dilimi olduğunu belirterek, “Biz de bu bağlamda ilçemizde adeta seferberlik başlatmış durumdayız” dedi.
EVLERE İFTAR VE SAHUR YEMEĞİ GÖNDERİLİYOR
Palandöken Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği iftar sofralarında her gün 2 bin kişinin misafir edildiğini anlatan Başkan Bulutlar, “ Yenişehir Solakzade Camii bahçesindeki iftar sofralarımızda her gün 3 çeşit yemek çıkıyor ve ortalama bin 500 ile 2 bin kişi bu çadırlarımıza konuk oluyor. Hasta, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızı da bu manada düşündük. Yaklaşık 350 ailemizin evine hem iftarda, hem de sahurda sıcak yemek servisi yapıyoruz.” diye konuştu. İlçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara özel olarak alışveriş çekleri dağıttıklarını kaydeden Bulutlar, bu uygulama kapsamında bu Ramazan ayında da bin 500 aileyi sevindirdiklerini kaydetti.
.jpg)
HER AY 36 BİN EKMEK KARTI VERİLİYOR
Öte yandan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, sadece Ramazan ayında değil, yılın tamamında belediyenin ücretsiz ekmek yardımında bulunduğu ailelerin olduğunu belirterek, bu çerçevede her ay 350 aileye toplamda 36 bin ekmek verildiğini ifade etti. Başkan Bulutlar, “İlçede ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın da Ramazan ayını bolluk ve bereket içerisinde geçirebilmeleri bizim için çok önemli. Bizim ulaşamadığımız veya haberde olamadığımız yardımlarımızdan eline ulaşmayan gerçek anlamda ihtiyaç sahibi ailelerimizde var ise bizlere mutlaka bildirilmesini istiyoruz. Bizim görevimiz milletin olanı millete vermektir. Bu yüzden belediyemizin tüm imkânlarını milletimiz için seferber etmiş durumdayız.” dedi.
.jpg)
En Son Haberler
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.
-
Emekliler Elmalı’nın sofrasında buluştu
Elmalı: Emeklilere yardım kolisi dağıtmak değil, aynı sofraya oturmak gerekir.
-
Palandöken Belediyesi’nden renk katan kızak keyfi
Palandöken belediyesi kızak pisti, yarı yıl tatilinde 25 bini aşkın misafiri ağırladı.
-
Elmalı’dan atlama kulelerinde kızak etkinliğine tepki
DP'li Elmalı, milyonluk atlama kulelerinde kızak etkinliği yapılmasına tepki gösterdi.
-
Elmalı’ya Cemevi’nde alçak saldırı
Ebubekir Elmalı, Erzurum’da gerçekleştirdiği bir Cemevi ziyareti sırasında sözlü ve fiziki saldırıya uğradı.
-
Elmalı’dan istihdam odaklı yerel teşvik modeli önerisi
Elmalı: Esnaf daha işyerini açmadan belediyeye borçlandırılıyor.
-
Palandöken Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Palandöken Belediyesi envanterine toplam 12 yeni araç dâhil edildi.
-
DP'li Elmalı'dan iktidara Zengezur eleştirisi
Elmalı: “Zengezur Koridoru iktidarın dış politika karnesine yazılmış bir hezimettir”
-
Demokrat Parti Erzurum’da şaşırttı!
Demokrat Parti'nim Erzurum’daki 80. Yıl coşkusu salana sığmadı.
-
Elmalı: Emekliye gölge etmeyin, başka ihsan istemez…
Elmalı, emekli zam oranlarını değerlendirdi, yasa değişikliği oyununa dikkat çekti.





