Palandöken Belediyesi’ne övgü yağdı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 18.10.2020 11:48:00
Palandöken Belediyesi, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde prestij caddesini hayata geçirdi.
Palandöken Belediyesi’ne övgü yağdı

RADARHABER / ERZURUM

Palandöken Belediyesi, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde hayata geçirdiği prestij cadde ile birlikte alt ve üstyapı yatırımlarını törenle hizmete açtı. Mahallede onlarca sokakta yol, asfalt ve kaldırım faaliyetlerini tamamlayan belediye, toplamda 52 bin 858 metre kare sıcak asfalt, 11 bin 364 metre kare tretuvar ve 10 bin 103 metre bordür döşedi.  Törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Palandöken Belediyesi’nin çalışmalarına övgüler yağdırarak, Başkan Muhammet Sunar ve ekibini tebrik ettiler. Tören alanını dolduran vatandaşlar da Başkan Sunar’a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ifade ederken, çocuklar ellerindeki bayraklarla alanı bayram yerine çevirdiler, Başkan Sunar’a sevgi gösterisinde bulundular.

 

BAŞKAN SUNAR: ÇALIŞMALARIMIZI PRESTİJ CADDEMİZ İLE TAÇLANDIRDIK

 

Törenin açılış konuşmasını Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar yaptı. Konuşmasına açılış törenine gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek başlayan Başkan Sunar, halkla birlikte yönetim ilkesiyle, AK Belediyecilik sinerjisini mahalle-mahalle ilçeye taşıdıklarının altını çizdi. Başkan Sunar, “Tevazu, samimiyet ve gayret ile adı gibi yaşayanlarıyla da bizim için özel bir anlam içeren Abdurrahmangazi Mahallemizde onlarca sokakta yürüttüğümüz alt ve üst yapı çalışmalarımızı, TOKİ’ler mevkiinde yaptığımız prestij caddemiz ile taçlandırdık” dedi. AK belediyecilik anlayışının vatandaş memnuniyetini esas aldığını, hizmet program ve önceliklerinin belirlenmesinde halkın beklenti ve taleplerinin esası oluşturduğunu kaydeden Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, ‘Bizim belediyeciliğimiz gönül belediyeciliğidir. Meselemiz günü kurtarmak değil, ilçemizin geleceğine katkı sunmaktır” dedi. 

 

 

İLÇE GENELİNDEKİ ÇALIŞMALARI ANLATTI

 

Daha sonra Abdurrahmangazi Mahallesi’nde ve ilçenin genelinde yürüttükleri çalışmalara kısaca değinen Başkan Sunar, “Palandöken Belediyesi olarak yaz faaliyetlerimizi Abdurrahman Gazi mahallemizde başlattık. Bu bölgeden başlayarak çalışmalarımızı hızlandırdık. Kazım Yurdalan semtimizde yapılaşmanın eskidiği ama yaşamın canlı olduğu yerlerde onlarca sokakta çalışmalarımıza başladık. Ve hamdolsun bugün onların açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmaların sonunda sokaklarımızda asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamladık ve toplamda 10 bin 103 metre bordür, 11 bin 364 metre kare döşeme taşı yaptık ve ciddi bir hizmet gerçekleştirdik. Bu bölgede bırakın taşıtın geçmesini, yayanın bile geçmekte zorlandığı yerde prestij denilebilecek bir cadde oluşturduk. Çalışmalarımız ilçemizin muhtelif yerlerinde devam ediyor. Bu bölgede Büyükşehir Belediyemiz ile el ele vererek cephe düzenlememiz olacak. Yine detaylardan bahsedecek olursak; mezarlık yolunda ciddi bir çalışmamız oldu, Küme Evler’de asfalt ve kaldırım çalışması yaptık. Büyükşehir Belediyemizle birlikte TOKİ’lerde olan sorunları da beraber tespit ettik. Yine önümüzdeki yıl buralarda da çalışmalarımız olacak. Tabi çalışmalarımız bunlarla sınırlı değil. Hüseyin Avni Ulaş mahallemizde, 112 acil servis karşısında bulunan Aladağ sokakta çalışmaların sonuna geldik. Bu bölgedeki her çalışmamız ilçemizin değerine değer katacak hizmetlerimizden birisi olacak. Yunus Emre, Adnan Menderes, Müftüsolakzade mahallelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Bunlarla beraber mahalle statüsündeki köylerimizdeki vatandaşlarımızla da hemhal içerisindeyiz. Onları ziyarete gidiyor ve sorunlarını dinliyoruz. Tuzcu ve Konaklı mahallelerimizde taziye evi çalışmalarımız devam ediyor. Kümbet, Yağmurcuk ve Dereboğazı mahallelerimizde de yapı faaliyetlerimiz var. Çalışmalarımızı nasip olursa kış gelmeden bitirmiş olacağız” şeklinde konuştu. Konuşmasına teşekkürle devam eden Başkan Sunar, “Faaliyetlerimizde her daim yardımcı olduğu için yapmış olduğu çalışmalarla ufkumuzu her daim açtığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’e teşekkür ederim. Yine il başkanımıza, il yönetimine, ilçe başkanımıza ve ilçe teşkilatına teşekkür ediyorum. Bir özel teşekkürü de basın mensuplarımıza etmek istiyorum. İlçemizin gelişimine katkı noktasında destekleri büyük. Bir teşekkür daha ederek sözlerime son vereceğim. Her daim canla başla çalışan tek derdi Palandöken ilçemiz olan Palandöken Belediyesi çalışanlarına, muhtarlarımıza, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Açılışımıza katılım sağlayarak bizleri onurlandıran herkese saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.


ÖMEROĞLU: VERiLEN SÖZLER BiR BiR YERiNE GETiRiLiYOR

 

Abdurrahmangazi Mahallesi TOKİ’ler mevkiinde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Başkan Sunar ve ekibini çalışmalarından dolayı kutlayarak, seçim döneminde vatandaşlara verilen sözlerin bir bir yerine getiriliyor olmasından duyduğu memnuniyeti paylaştı. Ömeroğlu, “Çok değil bundan 1.5 yıl evvel, gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, gerekse ağabeyim, Palandöken Belediye Başkanımız Muhammet Sunar ile birlikte yaptığımız seçim gezilerimizde verilen sözler bir bir yerine getiriliyor. TOKİ’lerde, Abdurrahmangazi’de Hüseyin Avni Ulaş’ta, Müftüsolakzade’de ve ilçemizin tüm mahallelerinde vatandaşımıza verilen sözlerin bir bir yerine getirilmesi bizlere mutluluk veriyor. Yapmış olduğu çalışmalarla şehrimize katkılarıyla Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Ve bugün yapılan çalışmaların sadece belediyecilik faaliyeti olmadığını, basit çalışmalar olmadığını, AK belediyeler ile birlikte gönüllere dokunan, ruh katan çalışmaların olduğunu görüyoruz. Şehrimize ve ilçemize çalışmalarından dolayı Palandöken Belediye Başkanımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” diye konuştu

 

 

BAŞKAN ÖZ: “TEBRİK VE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ise yaptığı konuşmada, yürütülen çalışmaların ehemmiyetine vurgu yaptı. Başkan Öz, “Değerli misafirler, bugün yaptığımız işin basit bir iş olmadığını hepimizin bilmesi gerekiyor. Çalışmalarımızın hepsinin bir bütün olduğunu göstermek için de bu örneği veriyorum. Geçtiğimiz gün Sağlık Bakanımız buradaydı. Sağlık Bakanımız Türkiye’nin sağlık sisteminde ne kadar yol aldığını özellikle Erzurum’un sağlık alanında geldiği noktayı söyledi. Bu büyük salgınla mücadelenin ne denli fazla olduğunu, birlik ve beraberliğin ne kadar fazla olduğunu görmüş olduk. Bizim ülkemizi buraya getiren başta Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Ayrıca sağlıkta devrim yapan Sağlık eski Bakanımız Recep Akdağ’a teşekkürü huzurlarınızda borç biliyorum. Bu hizmetleri konuşunca hepsinin birbiriyle bağlantılı olduğunu görmemiz mümkün. Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaları da görebiliyorsunuz. Yine Büyükşehir Belediyemizin çatısında alt belediyeler ile birlikte uyum içerisinde çalışmaları devam ediyor. Bugünkü açılışımızda da bu güzel hizmetleri mahallemize sunan Palandöken Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Sunar’a, değerli ekibine, ilçe başkanımıza ve kısaca emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.” şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN SEKMEN: “PALANDÖKEN’İN ADINA YARAŞIR HİZMETLER SUNUYORUZ”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, belediyecilikte AK Parti yaklaşımına dikkat çekti. Palandöken Belediyesi ile birlikte ilçeye taşıdıkları hizmetlere vurgu yapan Başkan Sekmen, şunları söyledi: “Palandöken Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen çalışmaların toplu açılışı için bugün buradayız. Belediyeler halka en yakın hizmet birimlerinden biridir. Belediyeler bir insanın doğumundan ölümüne kadar geçen her süreyi kapsayan hizmetler yapan birimlerdir. Yine belediyelerimiz, yürüdüğümüz kaldırımlardan, yollardan, altında gölgelendiğimiz ağaçlardan, doğumdan ölüme kadar bizimle ilgilenen birimlerin başında gelmektedir. Şu bir gerçek ki, yerel hizmetler denilince AK Parti akla geliyor. Genel hizmetler deyince de Ak Parti akla geliyor. Böyle bir vizyon sayesinde, sorumluluğumuz daha da arttı. Bir zaman önce belediyelerin yapması imkansız olan çalışmalar bugün rutin halde. Bizler AK Partili belediyeler olarak sorumluluklarımıza değer katıyor ve hizmetlerimizi yüksek seviyeye getirmek için gayret ediyoruz. Palandöken Belediyemiz de, yaptığı çalışmalar ile ilçemize değer katıyor, renk katıyor. Palandöken Belediyemizle birlikte ilçemizde önemli çalışmalara imza attık, atıyoruz. Palandöken Belediyemize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. AK belediyelerin hizmet yaklaşımı, asfalt, yol, kaldırım çalışması değil. Biz insanı eşrefi mahlûkat olarak görüyoruz. Onların sosyal sorunlarını çözmeye de odaklanıyoruz. İnşallah gelecekteki yıllarda da şehrimiz değişecek. Bu vesileyle Palandöken Belediyemizin çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyorum”

 

TÖREN ALANI BAYRAM YERİ GİBİYDİ

 

Öte yandan açılışa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Başkan Sunar’a teşekkürlerini ifade ederken, tören alanını dolduran çocuklar da ellerindeki bayraklarla alanı tam anlamıyla bayram yerine çevirdi. Başkan Sunar’a sevgi gösterisinde bulunan çocuklar, öz çekim yaparak anı ölümsüzleştirirken, Başkan Sunar da oyuncak ve maske dağıtarak, çocukların mutluluğuna ortak oldu.

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler