Reklam filmlerinin hikayesi başkaymış

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 04.03.2014 14:00:00
AK Parti'nin hazırlattığı 'Lafa Değil İcraata Bakarım' reklam filmleri senaryo değil, gerçekmiş...
Reklam filmlerinin hikayesi başkaymış

RADARHABER / ERZURUM
AK Parti'nin yerel seçimler öncesi hazırlattığı 'Lafa Değil İcraata Bakarım' reklam filmleri senaryo değil, gerçekmiş...2011 Yerel Seçimleri’nde “Hayaldi, Gerçek Oldu!” reklam filmleriyle gündeme gelen AK Parti, 30 Mart 2014 Yerel Seçim Kampanyası’nda “Lafa Değil, İcraata Bakarım” reklam filmleriyle seçmenin karşısına çıkıyor.
Ak Parti’nin 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri için hazırladığı reklam filmleri televizyonlarda yayınlanmaya başladı. Türkiye’nin her bölgesinde çekilen reklam filmleri gerçek hikayelerden ve oyuncuların çoğu da gerçek kişilerden oluşuyor. 24 ayrı öyküden oluşan reklam filmleri, Ak Parti’nin yaptığı hizmetleri “lafa değil, icraata bakarım” sloganıyla seçmene ulaştırıyor.

TÜRKİYE’NİN HER BÖLGESİNDE ÇEKİM YAPILDI
Yapımına ocak ayında başlanılan reklam filmleri için 5 ayrı ekip Türkiye’nin her yerinde çekimler gerçekleştirdi. Edirne’den Kars’a, Hakkari’den Trabzon’a, İzmir’den Gaziantep’e kadar pek çok yerde çekimler yapıldı. Çekimlerde mümkün olduğunca hizmetten yararlanan gerçek kişilerin rol olması sağlandı.

SENARYO İCRAATIN KENDİSİ
Reklam filmlerinin senaryoları birebir AK Parti’nin icraatlarından yola çıkılarak yazıldı. Böylece gerçekle bağı olmayan hiçbir reklam filmi yapılmadı. 45 saniye süresi olan reklam filmlerinin önümüzdeki günlerde, 20 saniyelik versiyonları da yayınlanacak.
 

 

Etiketler : Erzurum, film, hikaye, seçim,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler