Resuloğlu: Aziziye gözde merkez olacak

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 21.02.2014 09:46:00

RADARHABER / ERZURUM
 MHP Aziziye Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Resuloğlu, “Aziziye ilçemiz yaz aylarında Erzurum’un en gözde eğlence ve dinlence merkezi olacak” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aziziye Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Resuloğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ilıca ve Dadaşkent’te çalışmalarını sürdürüyor. Resuloğlu, bir araya geldiği ilçe sakinlerine 30 Mart’tan sonra hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlatıyor. Resuloğlu, Aziziye ilçesini aydınlık ve oldukça hareketli bir hizmet döneminin beklediğini belirterek, “İlçemiz bundan 10-15 yıl öncesine kadar Erzurum’un adeta kalbinin attığı bir yerleşim merkeziydi. Hafta sonlarında Erzurum’un dört bir yanından Ilıca’ya akın edilir, ilçede hareketli günler yaşanırdı. Ama bu tablo ne yazık ki, hatıralarımız arasında kaldı. Bizim göreve gelmemizle birlikte Aziziye ilçemiz yeniden Erzurum’un eğlence ve dinlence merkezi haline getirilecek” diye konuştu.
 
PASİNLER VE ILICA ÖRNEĞİ…
Erzurum’un hafta sonlarında doğa ile iç içe vakit geçirilebilinecek iki ilçesinin bulunduğunu anlatan Resuloğlu, “Bu ilçelerimizden birisi Pasinler, diğeri ise Ilıca bölgesiyle Aziziye idi. Şimdi her iki ilçede de aynı durum yaşanıyor ve eski canlılık maalesef yok. Mevcut yönetimler, modern belediyecilik hizmeti veremedikleri gibi, insanların adeta geleneğe dönüşmüş olan sosyal yaşam biçimlerini de bozdular” şeklinde konuştu.
 
İNSANLARI MIKNATIS GİBİ AZİZİYE’YE ÇEKECEĞİZ
Murat Resuloğlu, “Bizim öncelik verdiğimiz çalışmalarımızın başında; ilçemizde doğayla iç içe vakit geçirilebilinecek yaşam alanları oluşturmak gelecek. Bu yaşam alanları öylesine farklı olacak ki, Erzurum’un dört bir yanından insanları Aziziye ilçesine çekecek. Deyim yerindeyse Erzurum halkı, hafta sonlarını Aziziye ilçesinde geçirmek için adeta birbiriyle yarış verecek” dedi.Aziziye ilçesinin Ilıca bölgesine yönelik olarak geniş kapsamlı bir rekreasyon projesi tasarladıklarını kaydeden Resuloğlu, “Bu projemizin hayata geçmemesi için hiçbir neden yok. Allah kısmet ederse, bu proje sayesinde ilçe ekonomisi kesinlikle sıçrama yapacak. Her türlü ihtiyacı düşünerek hayata geçireceğimiz yaşam alanı projesiyle Erzurum halkını bir mıknatıs gibi ilçeye çekeceğiz. Bu proje hem termal turizme taze kan pompalayacak, hem de ilçemiz cıvıl cıvıl olacak” dedi.
Etiketler : Erzurum, aday, MHP, Aziziye,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler