Sekmen Ali Korkut'un çalışmalarını beğendi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 10.12.2013 17:10:00
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, ziyaret ettiği Yakutiye Belediyesinde coşkuyla karşılandı.
Sekmen Ali Korkut'un çalışmalarını beğendi

RADARHABER / ERZURUM
Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, ziyaret ettiği Yakutiye İlçe Belediyesinde coşkuyla karşılandı. Başkan Adayı Sekmen’i Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve kalabalık bir personel kapıda karşıladı. Korkut, Sekmen’e çalışmalarını içeren birde sunum yaptı. Sekmen, Belediye Evlendirme Müdürlüğünde işlem yapan bir çiftle de sohbet etti. 
Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u ziyaret etti. Ali Korkut ve kalabalık bir personelin coşkuyla karşıladığı Sekmen, kendisini karşılayan personelle tek tek tokalaşarak hatır sordu. Belediye girişinde bulunan Evlendirme Memurluğunda nikah yapan bir çiftle de sohbet eden Sekmen, genç çiftlerin isteklerini dinleyerek seçimlerde sonra istihdama yönelik çalışma yapacağı sözünü verdi.
Daha sonra Mehmet Sekmen, Belediye Başkanı Ali Korkut’u makamında ziyaret etti. Korkut, ziyaret sırasında Mehmet Sekmen’e yaptığı çalışmaları içerir bir sunum yaptı. Kentsel Dönüşüm Projelerinden, Üç Kümbetler Cazibe Merkezi Projesine, Prof. Dr. Recep Akdağ caddesinden Yakutiye Kent Meydanına uzun bir yelpazede yer ve şehre damga vuran çalışmaları, parklar, mesire alanları, oyun bahçeleri ve futbol sahalarını da kapsayan sunumu Ali Korkut, bizzat yaptı. Mehmet Sekmen, her projenin detaylarıyla ilgili sorular yöneltip, Korkut’tan çalışmaların geldiği nokta hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Her çalışmanın ince noktalarını soran Sekmen, Ali Korkut’un verdiği bilgiler karşısında memnuniyetini gizleyemedi. Akıllı Kent Sistemini önemseyen Sekmen, Ali Korkut’a teşekkür ederken, projelerin detayına dair bilgileri özellikle istediğini söyledi. Mehmet Sekmen, sunum ve başarılı çalışmalar için Ali Korkut’a teşekkür etti.
 
Etiketler : Erzurum, korkut, Yakutiye, Başkan,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler