Sekmen: Erzurum'u şaha kaldırmaya geldik

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 03.03.2014 10:19:00

RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Radyo Ritm'e konuk oldu. Gazeteci Orhan Bozkurt'un hazırlayıp sunduğu programa katılan Mehmet Sekmen, seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Erzurum’da modern belediyecilik hizmetleri için seçmenin AK Parti’ye desteğini sürdürmesini istedi. MHP, BDP ve CHP'li seçmenlere de seslenen Sekmen, "Oylarınızı heba etmeyin Ak Parti'de birleştirin. Biz Erzurum'u şaha kaldıracak projelerle geliyoruz. Birlik ve bütünlük içerisinde Erzurum'u Türkiye'nin en marka şehri yapmaya talibiz" dedi.Sekmen, Erzurum Ajans Programı aracılığı ile flaş bir de açıklamada bulundu. Ak Parti Büyükşehir Başkan Adayı Sekmen, Erzurum'da yaşayan ve asgari ücretle çalışan herkesi ev sahibi yapacaklarının sözünü verdi.
 
İÇME SUYU ŞEBEKESİNİ YENİLEYECEĞİZ
Erzurum'un mevcut sorunlarını çok iyi tespit etiklerini belirten AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sekmen, “Göreve gelir gelmez içme suyu şebekesini yenileyeceğiz. 10 bin metrekare kapalı alana sahip bir fuar ve kongre merkezi, hizmete sokacağız. Hayvan Borsası projemizi derhal uygulamaya koyacağız. Spor kompleksleri, sosyal donatılarla Erzurum’u modern bir kent haline getireceğiz. Ben bir spor adamıyım. Sporun her alanında büyük yatırımlar yapacağız. Benim için Belediyespor yok. Erzurumspor var. Erzurumspor'u yeniden Türkiye'nin gıptayla izlediği bir futbol kulübü haline getireceğiz. Kimse merak etmesin, bu kentin bekleyen problemleri aciliyet sırasına koyarak tek tek çözüme kavuşturacağız” dedi.
 
"ERZURUM'U ŞAHA KALDIRACAĞIZ"
İl genelinde sosyal belediyeciliği ve eşit hizmet dağılımı sağlayacaklarını da anlatan Sekmen, "Büyük köylerde semt konağı, köy odası, düğün salonu, taziye odası, bilgi odası ve kütüphaneler oluşturacağız. Biz ekibimizle ilçelerimizde bir taraftan seçim çalışmasını yürütürken, bir taraftan da sorunların tespitini yapıyoruz. Seçmenden isteğimiz bizlere destek vermeleridir. Biz bütün ilçelerimize ve köylerimize sahip çıkacağız. Bütün taşra belediyeleri ile işbirliği içerisinde olacağız. Her ilçede hangi işten başlayacağımızı biliyoruz. Buz tecrübemizi konuşturmaya geliyoruz. Bizim daha önceki belediye başkanlığı dönemlerinde yaptıklarımız ortada. Sorunlara vakıfız ve çözüm yollarını biliyoruz buna gücümüz de altyapımızda vardır. MHP, BDP ve CHP'li hemşehrilerimede sesleniyorum. iz bu seçimi açık ara kazanacağız. Oylarınızı heba etmeyin Ak Parti'de birleştirin ki, birlik ve bütünlük içerisinde Erzurum'u şaha kaldıracak projelerle Türkiye'nin en marka şehri yapalım" diye konuştu.
 
"HERKES HER YERE TEK ARAÇLA ULAŞABİLECEK"
Sekmen, Erzurum'un toplu taşıma sorununu da en kısa sürede çözeceklerini anlatarak, "Ulaşım master planını en kısa sürede hazırlayarak bu noktada yapılması gereken çalışmaları değerlendireceğiz. Erzurum’da hafif raylı bir sistemde düşünüyoruz. Mevcut tren hattını bu anlamda değerlendireceğiz. Mevcut ulaşım sistemini işler ve vatandaşın sıkıntısını ortadan kaldıracak noktaya getireceğiz. Artık her, tek bir toplu taşıma aracı ile istediği noktaya ulaşabilir olacak. Bununla birlikte, dolmuş taksi sistemini de uygulamaya geçireceğiz” dedi.
 
"ERZURUM'DA EVSİZ KİMSE KALMAYACAK"
Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Ajans programı aracılığı ile seçmenlere birde ev müjdesi verdi. Sekmen, "Büyükşehir Belediyesi olarak kentsel dönüşüm ve toplu konut projelerine hız vereceğiz. Özellikle dar gelirli hemşehrilerimizin ev sahibi olmasını sağlayacağız. Şunu, Mehmet Sekmen olarak taahhüt ediyorum. Bu şehirde asgari ücretle çalışan hiç kimse evsiz kalmayacak. Uygulayacağımız çok özel bir proje ile Erzurum'da yaşayan ve asgari ücretle çalışan herkesi ev sahibi yapacağız. Bu sürpriz projemizin detaylarını da kısa bir süre sonra kamuoyuyla paylaşacağız" diye konuştu.
Etiketler : Erzurum, ev, şah, aday,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler