
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Sekmen: Ortak Hedefimize Birlikte Yürüyeceğiz
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 27.03.2019 11:49:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Cumhur İttifakı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Yunusemre Mahallesi ile İkinci Marketler’deki semt sakinleriyle bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçim çalışmalarına merkez Palandöken ilçesindeki semt toplantılarıyla devam etti. Sekmen, Palandöken ilçesine bağlı Yunusemre ve İkinci Marketler’de bir araya geldiği seçmenlere 31 Mart seçimlerinin Erzurum özelinde taşıdığı önemi anlattı. Cumhur İttifakı’nın Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Yunus Emre Mahallesi ile İkinci Marketler’deki semt sakinleriyle bir araya geldi. Partisinin organize ettiği semt toplantılarına AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Av. Muhammet Sunar ve İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ile birlikte katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Birlikten güç ve kuvvet doğar” diyerek, seçmenlerden 31 Mart’ta tam destek istedi.
Sekmen: “Ne dediysek, 5 yılda yaptık”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Başkalarının hayalini bile kuramadıkları adımları bizler atıyoruz” diyerek, Erzurum’da yepyeni bir hizmet dönemi planladıklarını ve bu dönemde şehri ilklerle ve yeniliklerle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi. Palandöken ilçesinin Erzurum’un marka değerlerinden birisi olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, marka bir ilçeye de, marka yatırım ve projelerin yakışacağını ifade ederek, “Biz bundan 5 yıl önce projelerimizden bahsederken, aslında Erzurum’un bugün kaydettiği mesafeyi anlatıyorduk. Verdiğimiz sözlerin hiçbirisi havada kalmadı; ‘ulaşım’ dedik, gereğini yaptık, ‘altyapı’ dedik, tüm imkânlarımızı bu yönde seferber ettik, ‘turizm’ dedik, kış turizminde, kış ve doğa sporlarında marka ve model bir kent ortaya koyduk. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin kendi iç dinamiklerini de harekete geçirdik. ‘Tarım ve Hayvancılık’ dedik, ilçelerimize ve kırsal yerleşim merkezlerimize göletler kurduk, tarımsal sulama yatırımları yaptık, hayvan pazarları ihdas ettik. Orta Doğu’nun en büyük canlı hayvan pazarını Erzurum’da kurduk. Yine Türkiye’nin en büyük kamu yatırımlarından birisi olan Et Entegre Tesisi’ni Erzurum’un hizmetine sunduk. Türkiye’nin en kapsamlı, en modern ve en kullanışlı fuar merkezini Erzurum’da kurduk. Bundan dolayıdır ki; üç kez üst üste yatırıma en çok bütçe ayıran kurum ödülünü aldık. Biz laf üretmedik, hizmet ürettik” diye konuştu.
“Hizmet kervanı 31 Mart’ta yeniden yol alacak”
Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi’nin imzasını taşıyan hizmet ve yatırımların saymakla bitmeyeceğini vurgulayan Başkan Mehmet Sekmen, “Bugün eğitimde, kültürde, sanatta, turizmde, ticarette, kısacası Erzurum’da yaşamın her alanında Büyükşehir Belediyesi’nin imzası var. Bunlar akşamdan sabaha olacak işler değil; arkasında çok ciddi bir planlama, hazırlık ve sağlam bir ekip var. Şu anda devam eden projelerimiz de var, startını vereceğimiz yeni yatırımlar da var. Yani bu süreç, aslında başlattığımız hizmet seferberliğinin devamı niteliğini taşıyor. Bu hizmet kervanının 31 Mart seçimleriyle yoluna devam etmesi gerekiyor. Bunun için de Dadaşların desteğine, Palandökenli kardeşlerimizin gücüne ihtiyacımız var. Mutlu, yaşanabilir, modern, marka ve memnuniyet düzeyi yüksek bir Erzurum hayalini hepimiz kuruyoruz. O halde bu ortak hedefe hep birlikte yürüyeceğiz, el ele vereceğiz, Erzurum düşlerimizi beraber gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.
En Son Haberler
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.
-
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın anne acısı Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın annesi Fadime Akpunar, hakka yürüdü.
-
"Gönül belediyeciliği şiarımız olmaya devam edecek" Halkın taleplerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Uçar sahadan ayrılmıyor.
-
BBP İl Başkanı Yılmaz'dan 15 Temmuz mesajı Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, anlamlı bir 15 Temmuz mesajı yayımladı.
-
Elmalı’dan ‘‘Terörsüz Türkiye’’ sürecine destek ‘‘Sırf muhalif olmak için muhalefet etmektense, siyaset üstü olan bu sürece destek olmalıyız’’
-
Erzurum AK Gençlik çığ gibi büyüyor AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, üye çalışmaları en fazla olan iller arasına girerek ödül aldı.
-
BBP Lideri Destici Erzurum basını ile buluştu Destici: "Erken seçim olma ihtimalini bugünün şartlarında sıfır görüyorum"
-
BBP Lideri Mustafa Destici Erzurum’a geliyor BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Doğu Anadolu ve Erzurum Çalıştayı”na katılacak.