
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Sekmen ve Orhan'dan Aziziye'de istişare turu
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 19.12.2018 16:42:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Aziziye Saltuklu Mahalle temsilciliğinde istişare toplantısı yapıldı. Dün akşam saatlerinde yapılan programa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, AK Parti İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve çok sayıda partili katıldı. Programda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 4 buçuk yıllık hizmet döneminde hayata geçirdikleri projeleri anlattı.
Programının açılış konuşmasını yapan AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde hazırlıklarını tamamladıklarını ve çalışmalara başladıklarını ifade etti. Aziziye’nin gücünü ve kuvvetini teşkilatlarından aldığına dikkat çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerde yine Aziziye isminin ön sıralarda olacağına inançlarının tam olduğunu kaydetti.
'Her adımda hizmet var'
İlçe sınırları içerisinde hizmet götürmedikleri tek bir alan bile kalmadığı bilgisini veren Başkan Orhan sözlerini şöyle sürdürdü:” Önemle değinmem gereken bir konu varki; 1702 kilometrekare alana sahip ilçemizde, tüm mahallerimizi, tüm caddelerimizi, sokaklarımızı tek tek Büyükşehir Belediyemizin yetkilileriyle ile birlikte gezdik. Belirlediğimiz ihtiyaçları ve yapılması gereken çalışmaları öncelik durumlarına göre acil eylem planı çerçevesinde hayata geçirdik. Şehrimiz ve ilçemiz için her zaman en iyiyi arama gayretinde olduk. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen beye geçirdiğimiz bu 4 buçuk yıllık süreç içerisinde ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.
'Teşkilatlarla birlikte çözüm'
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesine yeni bir hazırlık dönemine girdiklerini ve bu kapsamda AK teşkilatlarla sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Başkan Sekmen konuşmasının devamında şehrin sorunlarına ve ihtiyacı olan çalışmalara teşkilatlarla birlikte hareket ederek çözüm ürettiklerini söyledi.
'Göz dolduran uyum'
Aziziye ilçesi ve şehrin tamamında önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Sekmen,” Aziziyemize layıkıyla hizmet edebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bölgede, alt yapı, kanalizasyon, üst yapı, yağmur suyu kanalı, asfalt, kaldırım ve ağaçlandırma gibi birçok hizmeti hayata geçirdik. İmar hizmetlerinden tutun da kronik hale gelmiş birçok problemi ortadan kaldırdık. Yine vatandaşlarımızın desteğiyle Aziziye ilçemizde olduğu gibi şehrimizin tamamında örnek çalışmalar gerçekleştirdik. Bu eksende bizimle uyum içerisinde çalışan Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan kardeşime, belediye meclis üyelerine ve teşkilatımızın her kademeden mensubuna yürekten teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Program, soru-cevap bölümünün ardından son buldu.
.jpg)
En Son Haberler
-
Ali Öğdük seçim sonrası tekrar sahalara döndü
Ali Öğdük, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin ardından sahaya inerek seçmenin derdini dinliyor.
-
Elmalı: Erzurum’un güçlü lobiye ihtiyacı var
Elmalı’dan “Erzurum İçin Güçlü Lobi” Çağrısı. Trabzon’u örnek gösterdi, ‘biz de niye olmasın’ dedi…
-
Sadık Çat’tan “Belediyeler Arası Akraba Transferi” İddiası
''Bazı belediyeler arasında 'akraba ve yakın çevre transferi' yapılıyor''
-
Elmalı, Çekoslovakya örneğini vererek iktidarı uyardı…
Türkiye’nin yeni nesil güvenlik toplantısında bir dadaşın vurgusu. Elmalı, iktidarı uyardı…
-
Elmalı kent meydanında basın açıklaması yaptı
Elmalı: “Terörsüz Bir Türkiye İçin, Şeffaf ve Milli Bir Süreci Savunuyoruz”
-
DP’den “Terörün Meşrulaştırılmasına Karşı” Demokratik Şerh
Elmalı: Terörsüz Türkiye’ye değil ama terörün meşrulaştırılacağı bir sürece karşıyız.
-
Ali Öğdük'ten DEM Parti'ye sert tepki
DEM Partinin Erzurum’da yapacağı toplantısına İYİ İl Başkanı Ali Öğdük’ten sert tepki.
-
Erzurum siyasetinde Ebubekir Elmalı etkisi
Demokrat Parti’ye 100’e Yakın Yeni Üye, Gençlerden ve Meslek Gruplarından İl Yönetimine Yoğun Talep Var
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük, mazbatasını aldı…
9 Kasım'da gerçekleştirilen kongreyle İYİ Parti İl Başkanı seçilen Ali Öğdük, resmen göreve başladı.
-
DP’li Elmalı’dan gençlere: Hazırız ve sensiz bir eksiğiz
DP Genel Başkan Danışmanı Elmalı'dan gençlere siyaset çağrısı...





