Sekmen ve Uçar zirvede yer aldılar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 29.06.2022 17:29:00
Sonar’ın anketinde Sekmen ve Uçar başarılarını tescilledi.
Sekmen ve Uçar zirvede yer aldılar

RADARHABER / ERZURUM 
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Sonar Araştırma Şirketi tarafından ülke genelinde yapılan en başarılı İlçe Belediye Başkanları arasında Türkiye 2’si olarak başarısını bir kez daha tescilledi. Türkiye’nin saygın anket şirketlerinden Sonar Araştırma, Büyükşehir ve diğer iller bazında belediye başkanları arasından başarılı olan belediye başkanları anketini yayınladı.
 
 
 
ALKIŞLAR SEKMEN VE UÇAR’A
 
 
Yayımlanan ankette Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, yüzde 62.3 ile Türkiye’nin en başarılı ikinci belediye başkanı olurken, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de aynı ankette yüzde 58.8 oy oranıyla Türkiye’nin en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Türkiye’nin saygın araştırma şirketlerinden Sonar’ın yaptığı başarılı belediye başkanları anketinde, Türkiye’nin en başarılı 2. Belediye Başkanı olarak ismini yazdıran Başkan Uçar, geçtiğimiz yıllarda yapılan anketlerde de Türkiye çapında dereceye girmiş özellikle koronavirisle mücadele dönemi başta olmak üzere, akıllı köy giriş kapıları, halı sahalar, park ve peyzaj düzenlemeleri, millet konakları, Sıfır Atık’ta Türkiye’de 71 Belediye’den birisi olması ve açılışını yaptığı Atık Getirme Merkezi, sportif, sosyal ve kültürel alandaki başarılarıyla adından söz ettirmişti.
 
 
 
 
 
SEKMEN: BİZLERE AYRI BİR GURUR VERİYOR
 
 
Göreve geldiği günden bu yana birçok derece elde eden ve yerel yönetimin marka ismi olan Başkan Sekmen, “Büyükşehir Belediye Başkanları” arasında zirvedeki yerini adeta tescilledi. Kariyeri başarılarla dolu olan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Sonar Araştırma tarafından haziran ayında yapılan ankette yüzde 58.8 oy oranıyla “Türkiye’nin En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi. Başkan Mehmet Sekmen, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin en seçkin kentinde hayata geçirdiğimiz yatırım ve projelerimizin Türkiye’nin dört bir sathında örnek gösterilmesi bizlere ayrı bir gurur veriyor. Dadaşlar diyarında elde edilen bu başarının anketlere de yansıması çalışma azmimizi güçlendiriyor. Ankete katılarak kadim kentimizle ilgili memnuniyeti ifade eden ve bizlere bu gururu yeniden yaşatan hemşehrilerimize ve tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi. Erzurum’un Anadolu’nun önsözü olduğunu anımsatan Sekmen, “Anadolu’nun önsözü olan şehrimize hizmet etmek onur ve şereflerin en yücesidir” kaydını düştü. Başkan Sekmen, ilçeler arasında yapılan ankete de dikkati çekerek, “Yakutiye Belediye Başkanımız Dr. Mahmut Uçar kardeşim ve ekibini tebrik ediyorum. İnşallah el ve gönül birliğiyle bu aziz şehri AK Belediyecilik vizyonumuz ve ‘Gönül Belediyeciliğimizle’ inşallah şaha kaldıracağız” diye konuştu. Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yatırım bütçesi kullanımında üst üste üç kez, Covid-19 ile mücadelede, 2021 ve Mart 2022’de yapılan anketlerde de ‘Türkiye birincisi’ olmuştu.
 
 
 
 
UÇAR: İLÇEMİZE LAYIK OLDUĞU HİZMETLERİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Özellikle ilçe merkezi ve köylerdeki vatandaşları her fırsatta ziyaret ederek, sahadan hiç kopmayan, her fırsatta esnaflarla işyerlerinde istişare eden, vatandaşların talep ve şikayetlerini yerinde dinleyerek çözüm arayan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’ın bu başarısı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le olan uyumlu çalışması ile de dikkat çeken Başkan Uçar, Başkan Sekmen’in aynı ankette Türkiye birincisi olarak çıkmasının, memnuniyet verici olduğunu söyledi. Uçar, “Tecrübelerinden her daim yararlandığımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’in hep desteğini gördük. Kendisine ve ekibine içtenlikle teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürecek, ilçemize layık olduğu hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Milletimize hizmet yolunda desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Hükümetimize, Milletvekillerimize, parti teşkilatlarımıza ve hemşehrilerimize minnettarız” dedi. 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler