Sosyal medyada CHP geyikleri

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 24.04.2018 17:44:00
“AK Partiye kömür-makarna dağıtıyor diyenler milletvekili dağıtıyor…”
Sosyal medyada CHP geyikleri

 

Sinan AYDIN'ın Haberi... 


RADARHABER / ERZURUM

CHP, İyi Parti´ye 15 vekil transfer etti. Sosyal medyada AK Partili ve MHP´li seçmenler ilginç paylaşımlarla CHP´yi hedef aldı. Birbirinden ilginç paylaşımlar, hem güldürüyor hem de düşündürüyor… 24 Haziran´dan yapılacak olan erken genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi, siyasi partilerde hareketli günler yaşanıyor. İyi Parti´nin seçimlere katılıp katılmayacağı tartışmalarının yaşandığı saatlerde, CHP 15 Milletvekilini İyi Parti´ye değim yerinde ise transfer edince, bir çok kesimden farklı yorumlar geldi. Savunan da oldu, eleştiren de. AK Partili ve MHP´li seçmenler CHP´yi eleştiri bombardımanına tuttu. Eleştirilerin en çok yapıldığı yer ise sosyal medya oluyor. Özelikle Facebook´tan yapılan paylaşımlar, kimi zaman güldürüyor kimi zaman da düşündürüyor. CHP´nin İyi Parti´nin seçime katılabilmesi için yaptığı 15 vekil hamlesi, Facebook´ta gerek mizahi yolla gerek se görsellerle desteklenerek eleştiriliyor. En çok paylaşım alan ve güldüren eleştirilerin başında ise, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu´nun telefonla konuşurken çekilmiş bir fotoğrafı verilip altına ise Karamollaoğlu konuşuyormuş gibi “Alo CHP´mi? Bana da ordan 25 vekil. Soğan yeşillik olmasın” yazılı paylaşımı geliyor.

 

“AK PARTİYE KÖMÜR- MAKARNA DAĞITIYOR DİYENLER MİLLETVEKİLİ DAĞITIYOR”

 

AK Parti ve MHP´li seçmenlerin yaptıkları tepki paylaşımlarının bazıları şöyle:

“15 CHP´li Vekil İYİ Partiye, 20 tane HDP´ye, 3-5 tane Saadet´e, geri kalan vekiller DHKP-C´de zaten. Mustafa Kemal mezarından kalksa bu soytarının suratına tükürürdü.”

“Pideciye 15 lahmacun sipariş etsen bu kadar hızlı gelmezdi…CHP Burger King´i bile yaya bıraktı…”

“AK Parti kömür, makarna, para dağıtıyor diyenler Milletvekili dağıtıyor”

“Alo CHP´mi? Bana da ordan 25 vekil. Soğan yeşillik olmasın.”

“Sahibinden satılık vekiller. Pazarlık payı vardır. Sabah evden CHP´li ayrılıp Akşam eve iyi partili olarak dönen milletvekilleri.”

“Satılık Parti! Sahibinden az iktidar görmüş parti” (GÜNEBAKIŞ)   

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler