SP Genel Başkan Yardımcısı süreci eleştirdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 30.08.2013 16:26:00
Erzurum’a gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
SP Genel Başkan Yardımcısı süreci eleştirdi

RADARHABER / ERZURUM 

Seçim çalışmaları için Erzurum’a gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim çalışmaları için Erzurum’a gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, Saadet Partisi İl binasında düzenlediği basın toplantısında Genel Merkez olarak 5 haftalık bir çalışma programı başlattıklarını, bu çalışma kapsamında Erzurum’a gelerek ilçelere ziyaretlerde bulunacaklarını söyledi.Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 91. yıldönümünü büyük bir coşku ve sevinçle kutlamaktayız. Milletimizin Zafer Bayramı’nı kutluyor, millet olarak yeni zaferlerimizin, insanlığın saadetini temin edecek çalışmalar, hizmetler ve başarılar olmasını diliyorum. Saadet Partimizin gerek teşkilat gücü, gerek teşkilat haraketliliği gerekse seçim hazırlık ve seçim dönemi çalışmalarının en gözde, gayretli ve çalışkan partidir. Bu durumun en önemli sebebi, bütün insanlığın saadeti için çalışmayı kendine inanç edinmiş ve vazifesini yerine getirmezse ağır bir sorumluluk altında kaldığına inanan, şuurlu ve fedakar teşkilat mensuplarımızdır. Her seçimde olduğu gibi bu seçime de hazırlıklı girmek üzere Saadet Partisi Genel Merkez olarak 5 haftalık bir çalışma programı başlatmış oluyoruz. Bu süre içerisinde, bütün il ve ilçeler ziyaret edilerek, teşkilat ve seçim çalışmaları yerinde görülecek ve partimizin seçimlerin favorisi olmasını temin edecek çalışmalar yapılacaktır. Bugün bu çalışmanın Erzurum ayağını yürütmek üzere Erzurum’dayız. İl teşkilatımızla birlikte 3 gün bütün ilçelerimi gezeceğiz.” dedi.

"BARIŞ SÜRECİNİN NASIL YÜRÜYECEĞİ MUAMMA"
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, ”Ülkemizde, hükümet tarafından terör meselesinin çözüm için “Barış Süreci” adıyla başlatılan süreç bütün hassasiyeti ile yürütülmeye çalışılıyor. Gerek hükümet gerekse terör örgütü ve aracıların sözcüleri, karşı tarafın beklenilen adımların tam olarak yerine atılmadığı yönünde açıklamalar yapmaktadırlar. Muhtevası ve yol haritası hakkında kamuoyunun bir bilgisi olmadığı bu sürecin bundan sonra nasıl yürüyeceği bir muamma olarak durmaktadır.” diye konuştu.

"GEZİ PARKI OLAYLARI TOPLUMDA KAYGI OLUŞTURDU"
Çözüm süreci olaylarının ardından Gezi Parkı konusuna da değinen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, “İstanbul Gezi Park’ında başlayan ve bu ülkenin her yerine yayılan eylemler, gerek bu eylemleri yapanların tavırları gerekse eylemlere karşı hükümetin takındığı tavır açısından toplumda önemli bir gerginlik ve kaygılı durum oluşturdu. Yaz dönemiyle biraz düşen tansiyonun, yeniden yükseltileceği yönünde bir takım yazılar yazılıyor, konuşmalar yapılıyor. Konuşulması bile tehlikeli bu durumun da yeni bir kriz olarak önümüzde durmaktadır. Ülkemizde bu hadiseler olurken, Arap ve İslam dünyasının en gözde ülkesi Mısır’da seçilmiş Cumhurbaşkanı’na darbe yapılmış, darbeye karşı yürütülen ve hiçbir şiddet içermeyen gösterilere kanlı müdahale yapılarak binlerce insan katledilmiştir. Bununla beraber Mısır’ın ve İslam dünyasının en önemli hareketi olan Müslüman Kardeşler Teşkilatına yönelik, iftira, öldürme ve tutuklama şeklinde ağır bir süreç yürütülmektedir. Önemli gelişmelerin olduğu diğer bir ülke Suriye’dir. 100 bini aşkın insanın öldüğü, 2 milyon insanın mülteci olmak zorunda kaldığı Suriye’ye başta ABD olmak üzere uluslararası güçlerin mücadelesi gündeme gelmiştir.“ dedi.

Etiketler : Erzurum, süreç, SP, barış,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler