
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
SP İl Başkanı Faik Çalık'tan terör tepkisi
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 27.08.2015 11:30:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, artan terör olaylarına ilişkin yaptığı basın açıklamasında, “Bu fitne ateşini yok etmenin tek yolu, “İnadına Birlik, İnadına kardeşliktir” dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık son günlerde bölücü terör örgütü PKK’nın saldırılarına tepki gösterdi. Terörü şiddetle kınayan Çalık, “Maalesef ülkemiz çok hassas bir dönemden geçmektedir. Kaos ortamı giderek artmakta, bu ortamı fırsat bilen terör de giderek azmaktadır. Her gün yeni bir saldırı, her gün yeni bir bombalama, yeni bir suikast, yeni bir şehit haberiyle sarsılıyoruz. Bu vesile ile şehit olan tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet Milletimize sabrı cemil diliyorum. Türkçe ve Kürtçe ağıtlar arşı titrettiği Ülkemizde büyük bir fitne ateşiyle karşı karşıyayız. Bu fitne ateşini yok etmenin tek yolu, ‘İnadına Birlik, İnadına kardeşlik’tir. Türküyle, kürdü ile millet olarak her zamankinden daha fazla sağduyuya ve daha fazla aklıselime ihtiyaç vardır. Çünkü ülkemizi esir alan terör ortamı ne Türk’ün ne de Kürt’ün lehinedir. Son 20 yılda 50 binin üzerinde insan, terör ve çatışma ortamında hayatını kaybetti. Bu rakam Kurtuluş Savaşında verdiğimiz şehit sayısından beş kat daha fazladır” dedi.
Terörün maddi zararıyla ilgili de konuşan Çalık, “Yine bu çatışma ortamı nedeniyle her yıl silaha ortalama 15 milyar dolar harcanmaktadır. Silaha ayrılan bu para ülkemizin kalkınmasına, milletin refahına harcanmış olsa zaten birçok problem kendiliğinden çözülecektir” diye konuştu.Yapılacak erken seçimle ilgilide değerlendirmede bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık, “En kısa sürede Saadet Partili bir meclis ve Saadet Partili bir iktidar temennisiyle katılımınızdan dolayı hepinize tekrar teşekkür ediyor, hayırlı hizmetlerinizde başarılar diliyorum. 1 Kasımda Yapılacak erken seçimin Milletimize hayırlar getirmesini bu kaos ortamının bir an önce son bulmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.Çalık ayrıca geçtiğimiz günlerde Hopa’da meydana gelen sel felaketiyle ilgili hayatını kaybeden vatandaşlara da Allah’tan rahmet diledi.
En Son Haberler
-
BBP İl Başkanı Yılmaz’dan kademeli tarifeye tepki
Başkan Yılmaz, Erzurum için belirlenen tüketim limitlerinin yetersiz olduğunu belirtti.
-
Yakutiye Belediyesi’nden Engellilere Ulaşım Desteği
Yakutiye belediyesi, engelli vatandaşlar için alkışlanacak bir hizmete imza atı.
-
Sunar'dan Palandöken’e Yeni Kaymakamlık Binası Müjdesi
Palandöken'in gündeminde yer alan kaymakamlık binası sorununu çözüldü
-
Sadık Çat: Kampanya sahada güçlü bir duruşa dönüştü
Yeniden Refah Partisi'nin imza kampanyasına, Erzurum’dan çığ gibi destek geldi.
-
Yakutiye Belediyesi, sıfır atık şehirler ağına katıldı…
Yakutiye Belediyesi, bir başarıya daha imza atarak Uluslararası Sıfır Atık Şehirler Ağı’na üye oldu.
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.





