SP’nin Büyükşehir Adayı Atik Ağdağ iddialı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 08.03.2019 12:33:00
Saadet Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atik Ağdağ,basın toplantısı düzenledi.
SP’nin Büyükşehir Adayı Atik Ağdağ iddialı

Sİnan AYDIN'ın haberi...

RADARHABER / ERZURUM 

 

 

Saadet Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atik Ağdağ, basın mensupları ile tanışma toplantısında bir araya geldi. Ağdağ, başkan seçilmesi halinde en öncelikli projesinin Erzurum’da fakirliği ve işsizliği ortadan kaldırmak olacağını ifade etti. Seçimlerin Erzurum’a hayırlı olması temennisinde bulunarak konuşmasına başlayan Saadet Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ağdağ, kendisinden ve projelerinden bahsetti.

 

‘‘HİÇ BİR PARTİ İLE İTTİFAK İÇİNDE DEĞİLİZ’’

 

Saadet Partisi'nin Erzurum’da kesinlikle bir ittifak içerisinde olmadığına dikkat çeken Başkan Adayı Ağdağ, "Biz bütün ilçelerde kendi adaylarımızla yarışıyoruz" dedi. Partisinin ilçelerdeki belediye başkan adaylarını da tanıtan Ağdağ, parti olarak insan odaklı bir yönetim anlayışını benimsediklerine vurgu yaptı. Başkan seçilmesi halinde yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceklerini söyleyen Ağdağ, ‘‘ Bize emanet edilecek olan paraya ve belediye kaynaklarına, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağız. Ortak aklı ve istişareyi benimseyerek, kapımızı her zaman herkese açık bir yönetim anlayışında olacağız. Dürüstlük ilkesiyle işi ehline vereceğiz. Bu minvalde bir ekip kuracağız. İmar uygulamalarında hiç kimseye haksız rant sağlamayacağız. Herkesin derdi ile dertlenerek halk ile bütünleşeceğiz. Hizmetlerimizde her işi yaparken hızlı, doğru ve estetiği gözeterek yapacağız. En önemlisi adil olacağız’’ diye konuştu.

 

‘‘YENİ MARKA ÇIKARTMAK ADINA TİCARETÇİMİZE HERTÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ’’

 

Akdağ, konuşmasına şöyle devam etti: " Belediyeler ticaret yapmamalı, ticaretle uğraşanların önünü açmalı, istihdama yönelik projeler üretmeli. Erzurum nitelikli göç veriyor, bunun karşısında niteliksiz göç alıyor. Bu son derece önemli. Belki de Erzurum'un en büyük sorunu. Bu noktada insanların göç etmesini engellemek adına istihdama yönelik projeler üreteceğiz. Erzurum'dan yeni markalar çıkarma adına ticaretçimize her türlü desteği vereceğiz."

 

ATİK AKDAĞ KİMDİR?

 

1975 yılında Erzurum'da doğan Akdağ, aslen Pasinlerlidir. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan Ağdağ, uzun yıllardır Saadet Partisi Genel Merkezi’nde çeşitli kademelerde görev aldı. Halen Saadet Partisi Genel Başkan yardımcılığı görevini yürütmekte olan Ağdağ, özel sektörde de üst düzey yöneticilik yapıyor.   

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler